background img
banner
banner

Προσφορά αγάπης προς τους πληγέντες της Εύβοιας

ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Σε μία προσπαθεια ενισχυσης και υποστήριξης των πληγέντων από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ευβοια διοργανώθηκε την Τετάρτη 11 Αυγούστου εκδήλωση στο κατάστημα CIELO SEASIDE BAR RESTAURANT στην παραλία Αλυκής. Ήταν μία ιδέα που έγινε πράξη, των Δημήτρη Μαρινόπουλου και Μιχάλη Αναστόπουλου, ιδιοκτητών του γυμναστηρίου “acceleration Gym” και της Κατιάνας Λατάνη προπονήτριας των τσιρλίντερς του Αιγίου.

Συγκεντρώθηκε το ποσό των 1500 ευρώ ενώ και το καταστημα στάθηκε διπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια με συμβολική τιμή ποτου (2 ευρώ).
Όλα τα χρήματα του κουμπαρά διετέθησαν σε αγορές ζωοτροφών τα οποία παραδόθηκαν το Σάββατο (14/8) στους πληγέντες από τους Δημήτρη Μαρινόπουλο, Αργύρη Παπαχριστόπουλο, Θανάση Σταθόπουλο, Πανάγγελο Διονυσόπουλο, Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο και Νίκο Μεντζελόπουλο.

«Φτάσαμε στα απομακρυσμένα χωριά Σήμια και Κυπαρίσσι Ευβοίας. Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες μαζί με τον Βαλάντη Παυλίδη συναντήσαμε ανθρώπους που πραγματικά είχαν μεγάλη ανάγκη, αφού το βασικό τους εισόδημα είναι η κτηνοτροφία. Μετά από τις άσχημες πυρκαγιές που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή έχασαν σχεδόν τα πάντα. Μεγάλη ζημιά στα ζώα και στις αποθήκες που είχαν τροφή για αυτά. Όλοι εσείς δώσατε πνοή και χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους με την οικονομική σας υποστήριξη! Μεταφέραμε μεγάλη ποσότητα καλαμποκιού και τριφυλλιού από την Αιγιάλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κτηνίατρο Μιχάλη Παπαδημητρίου για την προσφορά του σε φάρμακα που θα βοηθήσουν τα άτυχα ζώα που ήρθαν αντιμέτωπα με τη φωτιά στην Εύβοια. Παραδόθηκαν μαζί με τις ζωοτροφές.

Ευχαριστούμε επίσης το πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL Ανδρέα Καλαντζή και το πρατήριο AVIN του Δημητρίου Σπυρόπουλου (Σερίφη) για την χορηγία καυσίμων στα οχήματα της μεταφοράς» τονίζει ο Δημήτρης Μαρινόπουλος και προσθέτει: «Είχαμε την δυνατότητα και εξασφαλίσαμε ακόμα περισσότερη τροφή από τοπικό κατάστημα όπου πληρώσαμε και θα παραλάβουν οι ίδιοι από εκεί καθώς και καύσιμα για γεννήτριες. Μεταφέρουμε τις ευχές και την ευγνωμοσύνη τους. Σας ευχαριστούν για την μεγαλοψυχία σας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ταξίδεψαν ως εκεί αφήνοντας τα πάντα πίσω. Ευχαριστούμε και όλους όσους στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.
Ευχή μου να παραμείνουμε άνθρωποι».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr