background img
banner
banner

Παρουσίασε τον Βασίλη Βαφειάδη ο Κεραυνός Αιγίου!

Ο Βασίλης Βαφειάδης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Κεραυνού Αιγίου μετά τον Βασίλη Σαμαρά και τον Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο. Ο 21χρονος, ύψους 1.87 γκαρντ (γεν. στην Πάτρα 16/9/2000) παρουσιάστηκε επίσημα από τη διοίκηση στο X cite 2 στην παραλία της Τέμενης, των αδελφών Σπύρου και Τάκη Παπαδόπουλου, συνιδιοκτητών και του X cite καφέ στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στο Αίγιο. Η οικογένεια Παπαδόπουλου μεγαλωμένη και γαλουχημένη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους στηρίζει τον αθλητισμό σε κάθε ευκαιρία και αποτελεί έναν από τους χορηγούς της δημοφιλούς ομάδας. Παρόντες από τη διοίκηση στην παρουσίαση ήταν ο πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης, ο Νίκος Καραγιάννης, ο Δημήτρης Καμπέρης και ο Σπύρος Μουρίκης.

Ο Βαφειάδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντικές παραστάσεις από τη Γ΄ Εθνική με την ΕΑΠ και έχει αγωνιστεί ακόμη με επιτυχία σε Έσπερο ΑΟΠΑ και ΠΑΣ Ναυπάκτου, ενώ στα πρώτα του μπασκετικά βήματα αποτέλεσε μέλος και της Εθνικής Παμπαίδων. Είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Πατρών (ηλεκτρολόγος – μηχανολόγος) στο 4ο έτος.

Η ενίσχυση του Κεραυνού συνεχίζεται και ήδη έχει συμφωνήσει με τέσσερις ακόμη έμπειρους παίκτες τους οποίους θα ανακοινώσει όταν οριστικοποιηθεί επίσημα η απόκτησή τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr