background img
banner
banner

Πυροσβεστική «εναντίον» Αστυνομίας Αιγίου!

ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.ΜΕ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου προς ενίσχυση του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αιγίου διοργανώνεται το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 4.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Αίγιου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αίγιου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας, με υπεύθυνο τον Αρχιπυροσβέστη Δημήτριο Καρόκη και της ομάδας του Αστυνομικού Τμήματος και Ασφαλείας Αιγιαλείας με υπεύθυνο τον Αρχιφύλακα Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο.

΄΄Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, στους Βουλευτές του Νομού Αχαΐας, το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, σε όλη την τοπική κοινωνία, στις επιχειρήσεις της πόλης, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σε όλα τα σχολεία της πόλης και σε όλους τους πολίτες΄΄, αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση.

Ένας μεγάλος κουμπαράς θα βρίσκεται στο γήπεδο, όπου ο καθένας θα μπορεί να συμβάλλει, σύμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του, στον ευγενή αυτό σκοπό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του «Covid-19».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr