background img
banner
banner

Σημαντική διάκριση για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας!

ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BRAVO SCHOOLS 2021

Στον καλύτερο πρεσβευτή της Αιγιάλειας αλλά και της Αχαΐας αναδείχθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας, που διακρίθηκε στον φετινό εκπαιδευτικό διαγωνισμό Bravo Schools 2021. Η συμμετοχή που ξεχώρισε είχε τίτλο: «Κι αν ήσουν εσύ;» και ανήκει στον Παγκόσμιο Στόχο 10: «Λιγότερες ανισότητες», κατά τον οποίο οι Ενεργοί Πολίτες του αύριο αναδεικνύουν τις προτάσεις τους για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, το σχολείο διακρίθηκε στην κατηγορία «Εφαρμοσμένο Σενάριο – Καινοτόμο Πρόγραμμα» και εντάσσεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας ξεχώρισε μεταξύ των 867 συμμετοχών από 342 σχολεία που έλαβαν μέρος στη φετινή διαδικασία και ήταν μοναδική στην Αιγιάλεια και την Αχαΐα.

΄΄Με τη διάκρισή μας αυτή το σχολείο εντάσσεται στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των 17 Παγκόσμιων Στόχων InActionSDGsSchoolsClub και εκπαιδευτικοί και μαθητές, γινόμαστε πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία.  Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την προσπάθειά τους!΄΄, επισημαίνει η διευθύντρια του σχολείου Χαρά Μαμωνά, προσθέτοντας: ΄΄Δεσμευόμαστε όλοι μαζί να είμαστε Πρεσβευτές των 17 Στόχων για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr