background img
banner
banner

Παρελθόν από την Θύελλα Πατρών ο Τάκης Παπαδόπουλος

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Ο πολύπειρος 37χρονος κεντρικός αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος, είχε και έχει πάντα στις προτεραιότητές του τον Παναιγιάλειο. Πρωτοφόρεσε την μελανόλευκη φανέλα στα 17 του, αφού προηγουμένως είχε ξεχωρίσει αγωνιζόμενος στον Αίαντα Αβύθου και στην ΑΕ Αιγίου. Έμεινε στον Παναιγιάλειο για 8 συνεχόμενα χρόνια, πριν φύγει για τον Πανηλειακό, που τότε η ομάδα του Πύργου ήταν σε μια από τις καλύτερες εποχές της.

Η ποδοσφαιρική του αξία συνοδεύτηκε με αρκετές συλλογικές συνεργασίες, αγωνιζόμενος, σε Δόξα Μανωλάδας, Ατρόμητο Λάππα, Αχαϊκή, Φωκικό, Πέλοπα Κιάτου, Θύελλα Αιγίου και τελευταία με την Θύελλα Πατρών. Ενδιάμεσα είχε επιστρέψει ακόμα δυο φορές για να φορέσει τα μελανόλευκα, αφού αισθανόταν καλύτερα υπηρετώντας την ομάδα της πόλης του.
Στον Τάκη Παπαδόπουλο δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσει στο protionline.gr για τη λύση συνεργασίας του με την Θύελλα Πατρών, αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει για μια τέταρτη φορά στον Παναιγιάλειο.

Για την συνεργασία του με την Θύελλα Πατρών, ο Τάκης Παπαδόπουλος είπε:

«Η καθυστέρηση στην ανάλυση των σκήπτρων στην διοίκηση του Παναιγιάλειου, δεν μου άφηνε πολλά περιθώρια. Αισθανόμουν και ακόμα αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στις υποχρεώσεις τέτοιου αγωνιστικού επιπέδου.
Είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες, προτίμησα την Θύελλα Πατρών. Μια ομάδα με ιστορία, με κεφαλή την αξιοπρεπή οικογένεια Θανόπουλου. Σεβάστηκα το ενδιαφέρον που μου έδειξε η Θύελλα Π. και δέχτηκα να βοηθήσω στους στόχους που είχε, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας».

Για τον λόγο της αποχώρησής του από την Θύελλα Π., ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε στo protionline.gr:

«Το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι από την ζωή μου. Παράλληλα όμως οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στην περιοχή μας, άρχισαν να με κουράζουν με τις ταυτόχρονες μετακινήσεις για τις προπονήσεις και τα επίσημα παιχνίδια. Μετά λύπης μου αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την Θύελλα, πράγμα που κατανόησαν διοίκηση και τεχνική ηγεσία και τους ευχαριστώ πολύ. Η αποχώρησή μου συνοδεύτηκε μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα και το ευχάριστο για μένα είναι ότι με όποια ομάδα κι αν έχω συνεργαστεί, η …πόρτα για μένα παραμένει πάντα ανοιχτή.»

Για την πιθανή επιστροφή του στον Παναιγιάλειο, όπου επίσης βρίσκεται στη λίστα των μεταγραφών, ο Τάκης Παπαδόπουλος απάντησε:

«Στον Παναιγιάλειο έχω προσφέρει συνολικά τις υπηρεσίες μου 16 χρόνια. Προσωπικά το βλέπω πολύ θετικό να επιστρέψω για 4η φορά στα μελανόλευκα και στην ομάδα της πόλης και της καρδιάς μου. Δεν ξεχνώ ότι ο Παναιγιάλειος με βοήθησε να αναπτυχθώ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Χάρηκα για το ενδιαφέρον που έδειξε η νέα διοίκηση στο πρόσωπό μου και θα χαρώ περισσότερο αν όλα καταλήξουν θετικά.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr