background img
banner
banner

Όλη η Αιγιάλεια… μια χριστουγεννιάτικη γιορτή

ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Τριήμερο εκδηλώσεων για τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε κοινότητες του δήμου Αιγιαλείας είναι αυτό που επίκειται. Τοπικοί φορείς, κοινοτικά συμβούλια και σύλλογοι βάζουν τα… δυνατά τους ώστε να αναπληρώσουν τις ανέμελες στιγμές και να επαναφέρουν το κλίμα της προ πανδημίας εποχής, δίνοντας περισσότερο φως και ελπίδα στις άγιες ημέρες που έρχονται.

Αρχή με την κοινότητα Συλιβαινιωτίκων

Σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, η κοινότητα Συλιβαινιωτίκων φωτίζει το δέντρο της, στην πλατεία της παραλίας, στην παιδική χαρά. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, ΄΄τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Όλα είναι χαρούμενα και γιορτινά. Κι εμείς στην Τοπική Κοινότητα Συλιβαινιωτίκων, στήνουμε τη δική μας γιορτή και σας προσκαλούμε να φωτίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και να ανταλλάξουμε ευχές με κάλαντα, κεράσματα, μουσικές και πολλές εκπλήξεις, σε μία όμορφη υπαίθρια γιορτή γεμάτη αγάπη και χαμόγελα΄΄.

Αύριο στα Ζαχλωρίτικα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 4.00μ.μ. στο κοινοτικό γραφείο Ζαχλωριτίκων. Διοργάνωση: Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων «Ο Ηρακλής». «Στολίζουμε και ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού μας!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή στην Κουλούρα

Το τοπικό συμβούλιο Κοινότητας Κουλούρας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας, μεθαύριο Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στην πλατεία του χωριού, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου –φάτνης. Θα προσφερθεί ένα μικρό κέρασμα για όλους του φίλους μικρούς και μεγάλους, ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων ευχών, ενώ θα υπάρξει και Bazar χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κουλούρας.

Με πολλή μουσική στην Αιγείρα

Την Κυριακή, στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου με πολλή μουσική, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας. Διοργάνωση: Τοπική Κοινότητα Αιγείρας, ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., αντιδημαρχία Ανατ. Αιγιάλειας, σύλλογοι και φορείς Δημοτικής Ενότητας Αιγείρας. Η γιορτή περιλαμβάνει ευχές, κεράσματα, μουσική κι άλλες πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους! Συμμετέχουν: Μουσικό σύνολο κιθάρας (διδασκαλία Άρτεμις Οικονόμου), Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης». Επίσης, ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί και θα μας περιμένει όλους!

Την Κυριακή το απόγευμα φωτίζεται το χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Άβυθο

Πιστοί στο… ραντεβού τους με τα Χριστούγεννα, οι φορείς της Αβύθου, με πρωτεργάτη τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, φωταγωγούν μεθαύριο Κυριακή, στις 6.00 το απόγευμα, το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο πάρκο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης που και φέτος κοσμεί την περιοχή. Παρόντες και οι τοπικοί Σύλλογοι, ο Χορευτικός Όμιλος «Αχαιοί», ο Αθλητικός Σύλλογος «Άβυθος 2017» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες», η αντιδημαρχία Δυτ. Αιγιάλειας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Δύο δέντρα στις Καμάρες από τον Προοδευτικό Σύλλογο

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλοι σύλλογοι που έχουν μεριμνήσει ώστε με στολισμό και δέντρα να ομορφύνουν τις περιοχές τους και να βάλουν σε εορταστικό κλίμα τους κατοίκους. Ο Προοδευτικός Σύλλογος Καμαρών αποφάσισε φέτος να ομορφύνει λίγο περισσότερο τις Καμάρες, με τον στολισμό δύο δέντρων, ένα στον κόμβο κάτω από τη γέφυρα και το άλλο στη μικρή πλατεία (παλιό ταχυδρομείο).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr