background img
banner
banner

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Φεβρουάριος για το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

ΠΙΤΕΣ – ΤΣΙΚΝΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Φεβρουάριος για τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών με μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις που αποτυπώνουν τη συνεχή, δυναμική και ουσιαστική λειτουργία του συλλόγου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη έγινε κοπή πίτας σε όλα τμήματα του συλλόγου, ξεχωριστά στο καθένα λόγω των μέτρων που υπάρχουν. Οι τυχεροί της κάθε πίτας κέρδισαν βιβλία και ρολόι προσφορά του συλλόγου.

Την Παρασκευή 26 Φλεβάρη το «τσίκνισαν» στον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών ενώ έγινε και ένα ξεχωριστό μάθημα χορού για δύο τμήματα ενηλίκων και το εφηβικό, με τη συμμετοχή τετραμελούς παραδοσιακής ορχήστρας (έπαιξαν οι Γιάννης Οικονόμου, Παναγιώτης Στούρας, Βαγγέλης Καρατζάς και Βασίλης Νταλής).

Με τους ήχους μουσικής και τραγουδιών από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες αλλά και το Ρεμπέτικο-Λαϊκό ρεπερτόριο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν «ζωντανά» προσεγγίζοντας το παραδοσιακό χοροστάσι. Τα κεράσματα και τα εδέσματα (προσφορά των μελών του διοικητικού συμβουλίου και μελών-χορευτών) και ο στολισμός της αίθουσας έκαναν πιο ζεστή τη βραδιά κι έδωσαν έναν επιπλέον γιορτινό τόνο ικανοποιώντας στο μέγιστο όσους παραβρέθηκαν.

Την Κυριακή 27 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε ο εξ αναβολής δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού, στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου «Απόλλων», από την κ. Κατερίνα Σολωμού καθηγήτρια ακτινοδιαγνωστικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σε γυναίκες μέλη του ομίλου και κατοίκων της Κοινότητας Καμαρών.

Γεμάτο τρίμηνο, ανάλογος προγραμματισμός

Όλα αυτά ήρθαν να προστεθούν στις δράσεις του προηγούμενου τρίμηνου (έκδοση ημερολογίου, αφιερωματικά μαθήματα, χριστουγεννιάτικο μάθημα με ορχήστρα, κοινωνική εκδήλωση) καταδεικνύοντας τη συνέπεια και συνέχεια αλλά και το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στον Χ.Ο.Κ.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο και ο δάσκαλος χορού ήδη προετοιμάζουν δράσεις και εκδηλώσεις για όλα τα τμήματα (εφηβικό και ενηλίκων) με παραστάσεις, μια θεματική παράσταση για το καλοκαίρι και εκπαιδευτική εκδρομή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr