background img
banner
banner

ΜΠΕΡΟΥΚΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΙΓΙΟΥ: Αιτήσεις για το γαμήλιο βοήθημα του 2022

Το Αδελφάτο του Μπερούκειου Κληροδοτήματος Αιγίου, σύμφωνα με την διαθήκη, καλεί τις ενδιαφερόμενες νεανίδες δημότισσες της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας (πρ. Καποδιστριακού Δήμου Αιγίου), μία από κάθε οικογένεια, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, όπως από 14 Ιουνίου έως και 24 Ιουνίου, να υποβάλουν αίτηση μετά των απαραίτητων δικαιολογητικών, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κλήρωση της 3 Ιουλίου, για το γαμήλιο βοήθημα του 2022.

Οι Αιτήσεις κατατίθενται στο κτίριο που στεγάζεται η Τεχνική Υπηρεσία του Δ. Αιγιαλείας στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 11 και στον αρμόδιο Υπάλληλο Άρη Σταματόπουλο κατά τις πρωινές ώρες (8.00π.μ-10.00π.μ.). Δικαιολογητικά: 1. Αίτηση (δίνεται από το Κληροδότημα). 2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας. 3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο. 4. Βεβαίωση του Εφημέριου της ενορίας τους ότι είναι άγαμες, άπορες και ενάρετες. 5. Βεβαίωση του Ιατρού για την αρτιμέλεια και την καλή τους υγεία. 6. Φωτοαντίγραφο φορολογικού εκκαθαριστικού σημειώματος οικον. έτους 2021 των γονέων και της αιτούσας.

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουλίου, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Φανερωμένης, μετά την τέλεση του μνημόσυνου των Παναγιώτη και Πηνελόπης Μπερούκα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr