background img
banner
banner

Γύρισε νικητής από τα Γιάννινα ο Παναγιώτης Θανασούλιας

Μεγάλη επιτυχία για τον πυγμάχο του σωματείου «Α.Σ. Λεωνίδας» Παναγιώτη Θανασούλια, ο οποίος τελείωσε νικηφόρα τον πρώτο επίσημο αγώνα του. Στην επίσημη διοργάνωση της ΕΟΠ “6th International Tiger BoxingCup”, ο Αιγιώτης Πυγμάχος νίκησε ομόφωνα στα σημεία τον αντίπαλό του Θόδωρο Καλαΐτζίδη («Αίολος») στην κατηγορία των 67 κιλών.

Πανευτυχής και ο προπονητής Σπύρος Παπαδόπουλος, που τόνισε την ποιοτική και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στο αναγνωρισμένο σωματείο «Α.Σ. Λεωνίδας», έχοντας λάβει παράλληλα και την αθλητική αναγνώριση, δήλωσε στo protionline.gr: «Οι επίσημοι αγώνες είναι για το σωματείο μας μια πρόκληση και συνάμα ευκαιρία να πάρουμε διακρίσεις που νομίζω ότι σύμφωνα με το δυναμικό υλικό που διαθέτουμε, τις δικαιούμαστε. Προσθέτουμε ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό μας, όπως θα κάνουμε και με τις επόμενες νίκες για τις οποίες είμαστε πολύ αισιόδοξοι.»

Ο αθλητής Παναγιώτης Θανασούλιας ικανοποιημένος από την επιτυχία του είπε: «Πολύ σημαντική αυτή η νίκη μου, αφού με προδιαθέτει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με τους προπονητές μου Σπύρο Παπαδόπουλο και Θανάση Βαλσαμίδη, οπλίζοντάς με παράλληλα με την καλή ψυχολογία που είναι βασική ανάγκη στον δικό μας χώρο. Εύχομαι σε περισσότερες προσωπικές νίκες, όπως και όλων των παιδιών του σωματείου μας.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr