background img
banner
banner

Φινάλε με “Τοφάλεια 2022” και Πανελλήνιο Συνθέτων αγωνισμάτων

Με συμμετοχές και από Αιγιώτες αθλητές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου θα γίνουν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας οι τελευταίοι αγώνες μιας επιτυχημένης χρονιάς για τον στίβο της Βόρειας Πελοποννήσου. Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Αντιπεριφέρεια Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού), του Δήμου Πατρέων και της Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Στους Πανελλήνιους Συνθέτων θα λάβουν μέρος αρκετοί Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές άνδρες και γυναίκες του Δεκάθλου και του Επτάθλου αντίστοιχα. Είναι οι τελευταίοι αγώνες για φέτος που θα τους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και ακόμα να πιάσουν όρια για διεθνείς συναντήσεις που υπολείπονται.

Όσον αφορά στα Τοφάλεια από πλευρά ΕΑΣ γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αναβαθμιστεί το επίπεδο των αγώνων με συμμετοχές και ξένων αθλητών που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Τα Τοφάλεια επανέρχονται φέτος δυναμικά μιας και βρίσκονται στην κατηγορία Ε της ΙΑΑΦ όπου λειτουργεί το σύστημα βαθμολόγησης “ranking” για την κατάταξη αθλητών προκειμένου να λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς αγώνες.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr