background img
banner
banner

Ανέβασε ταχύτητες στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος 3-1 την Πάτρα 2005

Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για τον Παναιγιάλειο στο παιχνίδι του με την Πάτρα 2005, αν η εικόνα του β΄ ημιχρόνου κρατούσε από το ξεκίνημα του αγώνα, αν ο φωτισμός και οι καιρικές συνθήκες βοηθούσαν επίσης.

Λες και η βροχή απενεργοποίησε στους μελανόλευκους τις «μπαταρίες», μπήκαν κρύοι και υποτονικοί στον αγωνιστικό χώρο των Προσφυγικών, αφήνοντας τους γηπεδούχους να πλησιάσουν δυο φορές με αξιώσεις την εστία του Αθανασόπουλου.

Ήταν στο 3΄ ο Σταματέλος και στο 4΄ ο Μικρός, στα τελειώματα των οποίων χρειάστηκε η οξυδέρκεια του έμπειρου τερματοφύλακα Αθανασόπουλου, να απομακρύνει το κακό και την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Αντιδρά στο 15λεπτο ο Παναιγιάλειος το γκολ η Πάτρα 2005 

Οι παίκτες του Φίλιππου Σχοινά άρχισαν να βγάζουν μια αντίδραση στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, απειλώντας με τον Κοτσόκολο στο 15΄ λίγο έξω από την πάσα του Α. Σπανού και με τον Α. Σπανό στο 16΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπούνα.

Η Πάτρα 2005 επέστρεψε αμέσως απειλητική στο προσκήνιο, έχασε ευκαιρία με τον Σταματέλο στο 17΄ και προηγήθηκε 1-0 με τον Δημητρόπουλο στο 18΄.

Αν και η πείρα των παικτών του Παναιγιάλειου τους οδήγησαν σε ακόμα τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μισό του αγώνα, (στο 21΄ με τον Α. Σπανό και δυο σπουδαίες μετά ευκαιρίες με κεφαλιά και πλασέ άουτ του Γκάτση), εν τούτοις ο Παναιγιάλειος δεν έπεισε στο α΄ ημίχρονο.

Ήταν Παναιγιάλειος στο β΄ μέρος και πήρε δίκαιη νίκη

Παράσταση για έναν ρόλο το β΄ ημίχρονο, με τον Παναιγιάλειο να βρίσκει τον εαυτό του και τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Πάγκαλου, για να γυρίσει την κατάσταση υπέρ του.

Ο Γκάτσης από την πάσα του Σπανού έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 51΄, για να έρθει στη συνέχεια ο Λιάτος και με δυο γκολ να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Στο 59΄ από σέντρα του Βλάχου βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ ευστόχησε για το 1-1

Στο 64΄ από φάουλ του Μπούνα η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Πάτρας και ο Λιάτος με κοντινό πλασέ ξεκίνησε την ανατροπή (1-2), βάζοντας σε θέση οδηγού τον Παναιγιάλειο.

Στο 85΄ ο Κοτσόκολος τροφοδότησε τον Καραπιπέρη, που ξεκίνησε ατομική προσπάθεια με τελείωμα το γκολ 3-1, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, ενώ ο ίδιος είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την διαφορά.

ΠΑΤΡΑ 2005: Πάγκαλος, Δημητρέλος, Παναγιωτόπουλος, Δρουγούτης, Μπουραντάς, Κοροβέσης (38΄ Δημητρέλης), Δημητρόπουλος, Πετρόπουλος, Σταματέλος, Μικρός, Δήμας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος (44΄ λ.τ. Μαχαίρας), Μπούνας, Κοτσόκολος, Βιλανάκης (46΄ Καραπιπέρης), Γκάτσης, Λιάτος (88΄ Νικολόπουλος), Ανδ. Σπανός.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr