background img
banner
banner

Πρεμιέρα με «τρίποντο» ο Παναιγιάλειος

ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ 

Έτσι όπως παρατάχθηκε αλλά και αγωνίστηκε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο παιχνίδι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου, με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο, έδειξε ότι περισσότερο είχε κατά νου να δεχτεί λιγότερα γκολ, παρά να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, απειλώντας την μελανόλευκη εστία και τον… θεατή της συνάντησης Αθανασόπουλο.

Ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου έψαχνε κάποια φάση για να διατηρηθεί ζεστός, ενώ πολλές φορές στεκόταν έξω από την περιοχή του, αφού η μπάλα παιζόταν κάτω από το μισό του γηπέδου και προς την πλευρά της εστίας του Απόλλωνα.

Το άκρως αμυντικό αυτό πλάνο της Εγλυκάδας, εμπόδισε στο να γίνει ένα καλό εκατέρωθεν παιχνίδι, μειώνοντας παράλληλα την κινητικότητα των παικτών του Παναιγιάλειου, οι οποίοι σε λίγες περιπτώσεις λειτούργησαν με αυτοματισμούς και γρήγορες αλλαγές θέσεων.

Ο Ανδρέας Σπανός το 1-0  

Σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε αριστερά με τον Βιλανάκη, ο οποίος είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το προηγούμενο λεπτό στην θέση του Χούσα που τραυματίστηκε, έγινε η αρχή στο σκοράρισμα του Παναιγιάλειου.

Τελικός αποδέκτης ο Ανδρέας Σπανός, που πανηγύρισε το 1-0 στο 22΄.

Ο Μιχάλης Σπανός το 2-0 

Μετά το γκολ ακολούθησαν οι ευκαιρίες του Λιάτου και του Μπούνα (φάουλ) τις οποίες εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Μυλωνόπουλος στο 27΄ και 33΄ αντίστοιχα.

Στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0 ύστερα από μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Παπαδόπουλος γύρισε την μπάλα στον Μιχάλη Σπανό, ο οποίος με κοντινή προβολή ανέβασε τη διαφορά του σκορ στο 2-0.

Κι άλλο γκολ ο Ανδρέας Σπανός 3-0 

Από τους κινητικότερους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου ο Ανδρέας Σπανός, άλλαζε θέσεις, έδινε πάσες, ενώ ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα στο 70΄. Πήρε την ασίστ του Κοτσόκολου και με διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 3-0 στο 70΄

Το τελευταίο 20λεπτο ο Παναιγιάλειος έδειξε περισσότερο επιθετικός, χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ.

Παναιγιάλειος:      Αθανασόπουλος, Βλάχος (81΄ Νικολόπουλος), Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Παπαδόπουλος (75΄ Μαχαίρας), Χούσα (λ.τ. 21΄ Βιλανάκης), Μπούνας, Κοτσόκολος, Α. Σπανός (75΄ Καραπιπέρης), Γκάτσης, Λιάτος.

Πήγασος: Μυλωνόπουλος, Παντελής, Δημητρίου (85΄ Στεργίου), Καραβότας, Δίκαιος, Κοτσίνης, Τσούμης (66΄ Τσολάκης), Σαριδάκης (77΄ Καγκελάρης), Γιάνναρος (46΄ Τσιάτταλος), Δημητρακόπουλος, Σαράφης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr