background img
banner
banner

Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναιγιάλειος 3-0 τον Κεραυνό

ΛΙΑΤΟΣ, ΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ 

Άρχοντας του αγώνα ο Παναιγιάλειος στο παιχνίδι με τον Κεραυνό, στο δημοτικό Στάδιο Αιγίου που είχε μια τελική στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Καραχανίδη να πλασάρει άουτ χωρίς έκτοτε να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του ΠΓΣ Αθανασόπουλο.

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Παναιγιάλειο που πύκνωνε τις επισκέψεις του στην εστία του Μποσγανά, ο οποίος δεχόταν μια συνεχόμενη απειλή στην εστία του, μέχρι το τέλος του αγώνα.

Από το 9΄ αρχίζει ο χορός των μελανόλευκων ευκαιριών 

Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος κάλυψε όλη την αριστερή πλευρά του Παναιγιάλειου προσφέροντας αρκετές βοήθειες στην επίθεση με επικίνδυνες σέντρες.

Στο 9΄ έβγαλε παράλληλα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο Γκάτσης από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 13΄ άχαστη ευκαιρία από τον Μπούνα αποκρούστηκε στην γραμμή της εστίας από τον Μπουρνάκα, ύστερα από το γύρισμα του Α. Σπανού μπροστά στην εστία, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Λιάτο.

Στο 17΄ το 1-0 ο Λιάτος  

Στο 17΄ ο Μπούνας «έκλεψε» την μπάλα από την μεσαία γραμμή και πάσαρε αριστερά στον Γκάτση, ο τελευταίος με ασίστ έβγαλε μόνο του τον Λιάτο που πλάσαρε υποδειγματικά τον Μποσγανά για το 1-0.

Ο Γκάτσης ευκαιρία στο 24΄ γκολ στο 32΄ 

Μια ακόμα σέντρα του Νικολόπουλου συστημένη για το κεφάλι του Γκάτση, ο επιθετικός του Παναιγιάλειου στο 24΄ την έστειλε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μποσγανά.

Στο 32΄ ο Λιάτος τροφοδοτεί τον Κοτσόκολο στη μεσαία γραμμή και αυτός τον
Γκάτση που είναι εκτεθειμένος, συνεχίζει όμως κανονικά τη φάση ο επιθετικός του Παναιγιάλειου αφού η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο (Χαλκιόπουλο) και σημειώνει το γκολ 2-0 παρά την προσπάθεια του Χαλκιόπουλου να της αλλάξει πορεία.

Πλησίασε στο 3-0 με δοκάρι του Α. Σπανού, το πέτυχε με τον Μπούνα στο 92΄  

Δεν άλλαξε κάτι στο β΄ ημίχρονο. Ο Παναιγιάλειος κρατούσε σταθερά τα ηνία του αγώνα και απείλησε με την κεφαλιά του Κοτσόκολου στο 49΄ ύστερα από την σέντρα του Μπούνα.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε στο 70΄. Ο Ανδρέας Σπανός έκανε επέλαση από δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα Μποσγανά, δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Αυτή κατέληξε στο δοκάρι και το πλασέ του Καραπιπέρη που πήρε το ριμπάουντ, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Κεραυνού.

Το γκολ που έκρινε το τελικό 3-0 για τους μελανόλευκους, το σημείωσε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Μπούνας στο 92΄.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Νικολόπουλος (67΄ Βλάχος), Μπελεζάκης, Μιχ. Σπανός, Μαχαίρας, Χούσα (86΄ Παπαδόπουλος), Μπούνας, Κοτσόκολος (67΄ Καραπιπέρης), Α. Σπανός, Γκάτσης (79΄ Βιλανάκης), Λιάτος.

Κεραυνός: Μποσγανάς, Μπουρνάκας, Κόκκινος (46΄ Πανόπουλος), Σπανογιάννης, Χαλκιόπουλος (39΄ Τρίγκας), Μπάδας, Πρέμτος, Ντόμας (83΄ Σοφιανός), Γραμματικόπουλος (74΄ Στασινός), Αργυρόπουλος (74΄ Αλιφιεράκης), Καραχανίδης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr