background img
banner
banner

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Aστέρας Τέμενης – Πυρσός και Κεραυνός – Αραχωβίτικα σήμερα στο Αίγιο

ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των εορτών οι ομάδες της Α1 ΕΣΚΑ-Η επιστρέφουν σήμερα στα γήπεδα για τους αγώνες της 12ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Ο πρωτοπόρος Κεραυνός υποδέχεται στις 8.30 τον ΑΣ Αραχωβιτίκων και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη σε ένα ματς που πάντως κρύβει “παγίδες”.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς καλύτεροι σε σχέση με την περυσινή χρονιά ενώ πρόσφατα απέκτησαν και τον πολύπειρο Χριστόφορο Σταυρουλάκη, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και που ως γνωστόν έχει αγωνιστεί παλαιότερα για αρκετά χρόνια και στον Κεραυνό. Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Λογοθέτης, Λάζαρος Πλέγας και Παναγιωτόπουλος.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο δεύτερος της βαθμολογίας Αστέρας Τέμενης που δύο ώρες νωρίτερα θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό, εκ των ουραγών της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νικηφόρα τη χρονιά και μάλιστα εκτός έδρας (67-64 την Απολλωνιάδα) αλλά στη συνέχεια μετρούν μόνο ήττες φτάνοντας συνολικά τις 10! Και αυτό το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Λογοθέτης, Λάζαρος Πλέγας και Παναγιωτόπουλος.

Το πιο δύσκολο έργο από τις τρεις ομάδες της Αιγιάλειας έχει αναμφίβολα ο Ήφαιστος/Αχιλλέας που αντιμετωπίζει στην Πάτρα την 5η της βαθμολογίας ΕΑ Παραλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά η ομάδα της Αιγιάλειας μπορεί να κάνει την έκπληξη. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κανελλόπουλος, Μπολάνο και Ζαφείρης Πλέγας.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι που θα γίνει στο κλειστό της Αχαγιάς ανάμεσα στον 4ο ΑΟ Δύμης και την 6η ΑΕ Αγυιάς, δύο ομάδων που, παρότι νεοφώτιστες εντυπωσιάζουν και έχουν υψηλές βλέψεις.

Το σημερινό πρόγραμμα

ΕΑΠ – ΣΕΦΑ Ανδραβίδας
Κεραυνός – Αραχωβίτικα
ΑΟ Δύμης – ΑΕ Αγυιάς
ΕΑ Παραλίας – Ήφαιστος/Αχιλλέας
Απολλωνιάδα – Φαέθων Αντιρρίου
Πανωλενειακός – Ολυμπιάδα
Αστέρας Τέμενης – Πυρσός

Η βαθμολογία (σε 11 αγώνες)
Κεραυνός 21
Αστέρας Τέμενης 20
ΕΑΠ 19
ΑΟ Δύμης 19
ΕΑ Παραλίας 18
ΑΕ Αγυιάς 18
Ολυμπιάδα 18
Αραχωβίτικα 16
——————————————–——
Ήφαιστος 16
Απολλωνιάδα 15
Ανδραβίδα 14
Φαέθων 14
Πυρσός 12
———————–—————————
Πανωλενειακός 10


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr