background img
banner
banner

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για το σκοτάδι στα Προσφυγικά

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση 50 λεπτών είχαμε το «δεύτε λάβετε φως» από τον 4ο προβολέα του γηπέδου Προσφυγικών, χρονική διάρκεια η οποία είχε αποσυντονίσει την μελανόλευκη ομάδα, που μαζί με το διαιτητικό «τρίο» είχαν αποφασίσει να εγκαταλείψουν την προσμονή για τη λήψη μέτρων για την διεξαγωγή του αγώνα με τον Εθνικό Πατρών.

ΕΠΣ Αχαΐας: «Το παιχνίδι θα οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη»

Το protionline.gr επικοινώνησε με την διοικούσα ποδοσφαιρική αρχή της περιοχής μας, για το τι πρόκειται να αποφασίσει σχετικά με την ημερομηνία του αγώνα Εθνικός Π. – Παναιγιάλειος. Η απάντηση ήταν ότι το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, αφού την μεθεπόμενη 8/3 παίζει κύπελλο στα Προσφυγικά ο Άρης Π. με τον Ατρόμητο Π. και αφού βρεθεί η χρυσή τομή στην ώρα έναρξής του.

Ο γηπεδούχος Εθνικός Π. επιμένει σε βραδινή ώρα έναρξης, αφού παίζει όλα τα παιχνίδια στις 18:30, για να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως άλλωστε επιθυμεί και ο Παναιγιάλειος.
Από την πλευρά του ο Παναιγιάλειος δεν προβάλλει κώλυμα στην ώρα έναρξης και θα συμφωνήσει με όποια απόφαση παρθεί από την ΕΠΣ Αχαΐας.

Σίγουρα η κατάλληλη προετοιμασία πριν την έναρξη του ντέρμπι δεν πήγε καλά για τον Παναιγιάλειο. Οι παίκτες της Αιγιώτικης ομάδας μπήκαν για καθιερωμένο ζέσταμα πριν την έναρξη του αγώνα, το οποίο όμως διακόπηκε όταν παρατηρήθηκε πρόβλημα με τους προβολείς.

Σχετικά ο προπονητής του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος δήλωσε στo protionline.gr

«Για μας το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν όπως όλα τα άλλα με μια επιπρόσθετη όμως βαρύτητα και είμαστε ανάλογα προετοιμασμένοι. Θέλαμε όπως πάντα να κερδίζουμε, όμως το γεγονός που παρατηρήθηκε στα Προσφυγικα, δεν ήταν όπως θα έπρεπε για να είμαστε έτοιμοι στο αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με δυνατό αντίπαλο.»

Για το που μπορεί να πέσει το βάρος της ευθύνης, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος είχε την εξής άποψη:
«Οι γηπεδούχοι ήθελαν να ξεκινήσει το παιχνίδι αργά για εισπρακτικούς λόγους, (κάτι που φυσικά δεν διευκολύνει την φιλοξενούμενη ομάδα), χωρίς όμως να κινηθούν στην απαραίτητη λήψη μέτρων. Έπρεπε να γίνει η δοκιμή στον φωτισμό των προβολέων, αφού δεν είναι και η πρώτη φορά που παρουσιάζεται πρόβλημα στα Προσφυγικά και όπως ενημερώθηκα κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο ίδιο γήπεδο και στο παιχνίδι του α΄ γύρου ανάμεσα στην Πάτρα 2005 και τον Παναιγιάλειο. Αν είχαν τηρηθεί όλα σωστά στην απαραίτητη πρόληψη για την διεξαγωγή του αγώνα, δεν θα περιμέναμε να παίξουμε σε ώρα …Champions League.
Αυτό ήταν κακό και για τις δυο ομάδες αφού πρόσθετε αύξηση ποσοστού στον τραυματισμό των παικτών.»

Για όσο αφορά την συνέχεια στο πρωτάθλημα ο μελανόλευκος κόουτς τόνισε:
«Αφήνουμε σε εκκρεμότητα ένα ντέρμπι που θέλαμε και κοιτάζουμε τώρα τα επόμενα. Προσέχουμε στη διατήρηση και εξασφάλιση μιας διαφοράς ασφαλείας που μας χωρίζει από την κορυφή, διεκδικώντας πάντα την 1η θέση την οποία φυσικά και προτιμούμε.
Θέλουμε να έχουμε τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε, γιατί έτσι πρέπει, γιατί είμαστε Παναιγιάλειος.»

Για την κατάσταση στο ρόστερ και τις επιλογές των αγώνων, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος κατέληξε:
«Έχουμε σχηματίσει ένα δυνατό κορμό, τον οποίο συμπληρώνουμε ανάλογα με τις κασταστάσεις στοχεύοντας στην δημιουργία της καλύτερης 11άδας. Όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι και πολύτιμοι για το χρονικό διάστημα που θα αγωνιστούν.
Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και τα παιχνίδια. Είμαστε μια παρέα και αυτό συγκαταλέγεται ανάμεσα στα προτερήματά μας.»

Για την προετοιμασία που θα ακολουθήσει μέχρι τα επίσημα παιχνίδια ο προπονητής του Παναιγιάλειου είπε:
«Μας περιμένει δουλειά την Πέμπτη και την Παρασκευή. Για τις επόμενες μέρες ο προγραμματισμός της προετοιμασίας μας θα τρέξει σύμφωνα με τον ορισμό από την ΕΠΣΑ για το παιχνίδι μας που εκκρεμεί με τον Εθνικό Πατρών.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr