background img
banner
banner

Χ. ΓΟΥΤΟΣ ΠΡΟΣ Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Η έλλειψη προϋπολογισμού από τον δήμο συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο δημοτικό σκηνικό, με τη δημοτική παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου, να ανταποδίδει τα χθεσινά πυρά του δημάρχου, κατηγορώντας τον ότι ο ίδιος έχει προκαλέσει το αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» του υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Γούτου, αναφέρονται τα εξής: ΄΄Ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, στο τραγικό αδιέξοδο στο οποίο ο ίδιος έφερε τον Δήμο με τις πολιτικές του “αλχημείες” στον Προϋπολογισμό του 2023, μη έχοντας άλλα επιχειρήματα να πείσει, τόσο εμάς όσο και την κοινωνία, άρχισε τις απειλές εναντίον της αντιπολίτευσης! “Λυπάται… που θα προσφύγει, εναντίον μας, σε κάθε αρμόδια αρχή”, επειδή δεν συντάσσουμε δικό μας Προϋπολογισμό! Είναι ο τελευταίος Προϋπολογισμός… που δεν θα κάνει αυτός και η δημοτική του αρχή.

Στην αποδρομή του, από τη θέση του δημάρχου, δεν είναι ότι δεν έμαθε ποτέ καλά τα οικονομικά του Δήμου, αλλά δεν έμαθε ούτε τις “απαγορευμένες” λέξεις. Η λέξη «προσφυγή» έχει στοιχειώσει επί θητείας του, πληρώνοντας ακριβά τις άστοχες ενέργειές του, σε πολλά θέματα. Αλλά πάντα έφταιγε η αντιπολίτευση!

Επειδή, τα λόγια μας προς αυτόν είναι…”χαμένα λόγια”, μια μόνο συμβουλή έχουμε να δώσουμε στον απερχόμενο δήμαρχο. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!».΄΄


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr