background img
banner
banner

Βρέθηκε απανθρακωμένη η 83χρονη | ΦΩΤΟ

ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

12:20 Εντοπίστηκε νεκρή πριν από λίγο εντός της καμένης οικίας της στην οδό Παυσανίου στο Αίγιο, η 83χρονη γυναίκα που αγνοείτο. Η γυναίκα βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού της, στο κρεβάτι της, απανθρακωμένη. Τα αίτια του συμβάντος θα διερευνηθούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου.

11:00 Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σπίτι στην οδό Παυσανίου στο Αίγιο, απέναντι από το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στην παραλία. Η ένοικος του σπιτιού, μία 83χρονη γυναίκα, αγνοείται ως αυτή την ώρα.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή από περίοικους γύρω στις 5.00π.μ. τα ξημερώματα. Η άφιξη της Πυροσβεστικής ήταν έγκαιρη και περιόρισε τη φωτιά προτού επεκταθεί, καθώς ο κίνδυνος ήταν μεγάλος, δεδομένου ότι η οικία βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα και φυτά. Το σπίτι που ήταν πολύ παλιό παραδόθηκε γρήγορα στις φλόγες. Πυροσβεστική και αστυνομία αναζητούν την 83χρονη που διέμενε μόνη της, ενώ εκφράζουν ελπίδες ότι μπορεί να μην βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς, ή να κατάφερε να βγει. Η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr