background img
banner
banner

Χριστόδουλος Γκρέκας: «Ξεχωρίζουν 4 ομάδες στον 2ο όμιλο, φαβορί ο Αρης Π.»

Ένας προπονητής ιδιαίτερα γνωστός έχοντας συνεργαστεί με σωματεία της περιοχή μας είναι ο Χριστόδουλος Γκρέκας. Πέρυσι οδήγησε την νεαρή ομάδα των Πετεινών λίγο πριν την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, φέτος ανέλαβε τον Αχαΐκό που μαζί με τους Πετεινούς αποτελούν τον προθάλαμο για τις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών στον Άρη Πατρών, αφού είναι θυγατρικές ομάδες του Αρη.

Ο προπονητής Γκρέκας αντικατέστησε στον Αχαϊκό τον Γιάννη Ψαρρά, αρέσκεται να ασχολείται και να διδάσκει ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, έχοντας βάλει το προσωπικό του στοίχημα για την προώθηση αυτών στην μεγάλη ομάδα του Αρη Π., για την οποία πιστεύει ότι έχει έρθει ο κύκλος της για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Για το φετινό πρωτάθλημα του β΄ ομίλου στην Α΄ κατηγορία, ο Χριστόδουλος Γκρέκας μοιράζεται τις απόψεις του με το Protionline.gr:  «Ο Αρης Π. είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ενισχύθηκε σε όλα τα επίπεδα, διαθέτει έμπειρο προπονητή τον Φίλιππο Σχοινά, έναν ξεχωριστό γυμναστή όπως είναι ο Μάκης Παρασκευόπουλο, οι οποίοι περιστοιχίζονται από ικανότατους συνεργάτες.»

Παράλληλα ο προπονητής του Αχαϊκού ξεχωρίζει κοντά στον Αρη ακόμα τρεις ομάδες και μας λέει: «Στην πρώτη 4άδα αν και είναι νωρίς, μπορώ να ξεχωρίσω τις ομάδες που και ιστορικό παρελθόν έχουν, αλλά και έτυχαν μεγάλης ενίσχυσης. Είναι ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, ο ΑΠΣ Πάτραι, ο Εθνικός Πατρών».

Για τον Αχαϊκό και τις ομάδες της περιοχής μας ο Χρ. Γκρέκας είπε: «Πέρυσι με τους Πετεινούς δούλεψα με μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστών από 14-17 ετών. Φέτος στον Αχαϊκό το όριο ηλικίας των παικτών φτάνει στα 22 έτη, με την προσθήκη δυο έμπειρων ποδοσφαιριστών που είναι απαραίτητο να τους κατευθύνουν. Έδρα θα έχουμε τα Προσφυγικά και το Σαραβάλι, περιμένουμε όμως και το γήπεδο των Πετεινών που υπολογίζεται να είναι έτοιμο μέχρι τον Νοέμβρη. Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα ανταγωνιστική, να εξασφαλίσουμε το συντομότερο την παραμονή μας στην κατηγορία, αλλά και να βγάλουμε παίκτες που θα είναι σε θέση να μετακινηθούν στην πρώτη μας ομάδα τον Άρη Πατρών. Πετεινοί, Αχαϊκός και Αρης είναι συγκοινωνούντα …δοχεία».

Στο ίδιο «καζάνι» βράζουν τα σωματεία του ομίλου μας

Συνεχίζοντας την αναφορά του στις υπόλοιπες ομάδες του β΄ ομίλου, ο κόουτς του Αχαΐκού έχοντας εξ’ αρχής εξαιρέσει τους τέσσερις ισχυρούς του ομίλου, είπε:
«Όλες οι υπόλοιπες ομάδες …βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ρόλο θα παίξει η καλή προετοιμασία, το υπάρχον ρόστερ και οι μεταγραφές που θα προκύψουν για την ενίσχυσή τους.
Από την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα έχουμε στον όμιλο τρία σωματεία που θα χρειαστεί να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό τους πρόσωπο, για να μείνουν μακριά από περιπέτειες. Οι δυο από αυτές (Θύελλα Αιγίου και Καλάβρυτα) προέρχονται από την Β΄ κατηγορία και θα πρέπει γρήγορα να μπουν στο πνεύμα και τις υποχρεώσεις της μεγάλης κατηγορίας. Θα είναι μεγάλος ο φετινός ανταγωνισμός και οφείλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο ποιότητα και διάρκεια με καλές εμφανίσεις.»

Δυνατά τα φιλικά του Αχαϊκού

Μετά την ήττα 0-1 από τον Αχαιό Σαραβαλίου, που όπως δήλωσε ο Χρ. Γκέκας θα είναι στις ψηλές θέσεις του α΄ ομίλου, τα υπόλοιπα φιλικού του Αχαϊκού είναι: Αύριο με Αναγέννηση Πατρών και στη συνέχεια: Αρης Π., Ατρόμητος Π., Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Ροΐτικα και Εθνικός Πατρών.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr