background img
banner
banner

Κύπελλο: Προκρίθηκε η Αιγείρα/Ακράτα 4-1 τα Καλάβρυτα

Έγιναν πολλά μέσα σε λίγα λεπτά. Απίστευτη τροπή πήρε το παιχνίδι στην Ακράτα, όταν η γηπεδούχος Αιγείρα / Ακράτα προηγήθηκε στο 35΄ με τον Οικονόμου.

Με τη σέντρα ο Σταύρος Τσαβαλάς αιφνιδίασε με ξαφνικό μακρινό σουτ τον τερματοφύλακα Ντόι, ισοφαρίζοντας 1-1 στο 36΄.

Δεν κράτησε σχεδόν καθόλου η ψυχρολουσία των γηπεδούχων, αφού στο αμέσως επόμενο λεπτό, ανέλαβαν εκ νέου το προβάδισμα με τον Νικολόπουλο 2-1 στο 37΄.

Έτσι ολοκληρώθηκε το α΄ ημίχρονο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι απουσίαζε λόγω ίωσης ο προπονητής των Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος και χρέη καθοδήγησης στους φιλοξενούμενους έκανε ο Αλέξης Χουλιάρας.

Με άλλα δυο γκολ στο β΄ μέρος διαμορφώθηκε το 4-1 

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ανέβασαν την διαφορά στο 3-1 με τον Νικολόπουλο στο 60΄ και με τον Οικονομόπουλο στο 4-1 στο 83΄.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Φίλιππο Σχοινά να χρησιμοποιήσει στα τελευταία λεπτά νεαρούς ποδοσφαιριστές της Αιγείρας / Ακράτας.

Αιγείρα / Ακράτα: Ντόι, Ταρνάρης, Λέση, Μαχαίρας (85΄ Παππά), Καραχάλιος, Κουτρόπουλος, Λαμπρόπουλος (85΄ Πέππα), Νικολόπουλος (80΄ Γιοβάς), Οικονόμου, Δ. Μητρόπουλος (46΄ Οικονομόπουλος), Αγγ. Μητρόπουλος (65΄ Ν. Σταυρόπουλος).

Καλάβρυτα: Λέσης, Σαλαϊ, Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος, Κέφα, Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς, Στ. Τσαβαλάς, Ντολάνι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr