background img
banner
banner

Ξυλοφόρτωσαν νεαρό έξω από κέντρο διασκέδασης το πρωί της Κυριακής

ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας νεαρός άνδρας 21 ετών όταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, εξερχόμενος από νυχτερινό κέντρο του Αιγίου με ζωντανή μουσική που διασκέδαζε, δέχθηκε επίθεση από δέκα άτομα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα. Στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εις βάρος δύο εκ των φερόμενων ως δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή Εισαγγελέα, ενώ ορίστηκε δικάσιμος.

Ο νεαρός βρισκόταν με την παρέα του στον χώρο και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, μόλις εξήλθε δέχθηκε επίθεση από εννέα άνδρες και μία γυναίκα, παρέα που επίσης διασκέδαζε στον ίδιο χώρο. Μάλιστα, όπως είπε, εις βάρος του βάλθηκε και η κοπέλα και όλοι μαζί του επιτέθηκαν θεωρώντας ο ίδιος φλέρταρε την κοπέλα εντός του καταστήματος. Ο ίδιος αρνήθηκε κάτι τέτοιο ωστόσο λόγω και της υπεροχής των τόσων ατόμων που τον χτυπούσαν, δεν κατάφερε εύκολα να ξεφύγει. Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως αναφέρει, τον ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν πλην όμως γνώριζε τους δύο εκ των δραστών και αμέσως μετά από την αποχώρησή του από το νοσοκομείο, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση εις βάρος τους.

Στα δικαστήρια θα οδηγηθεί η υπόθεση

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 25χρονο και οι δύο κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι δύο δεν αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στο συμβάν, ισχυρίστηκαν όμως ότι το θύμα τους προκάλεσε και τους εξαπέλυσε ύβρεις. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παρουσιάστηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία αναζητά και τους υπόλοιπους οκτώ φερόμενους ως δράστες της επίθεσης στον 21χρονο.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr