background img
banner
banner

Ανάδειξη Εσωτερικών Μελών Συμβουλίου Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των έξι εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Η θητεία των εσωτερικών μελών που θα εκλεγούν είναι τετραετής, άρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2028.

Αναλυτικές πληροφορίες και χρήσιμες οδηγίες για την εκλογική διαδικασία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να αναζητήσουν στο σύνδεσμο: https://www.upatras.gr/stay-tuned/ekloges2024/

Επίσκεψη εκπροσώπων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου η κ. Jennifer Evanuik, Senior Director of International Initiatives at Georgia State University, συνοδευόμενη από τη Μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας των ΗΠΑ, κ. Shanna Dietz-Surendra καθώς και από την Public Engagement Specialist της Πρεσβείας, κ. Μαρίνα Χειλίτση. Το ταξίδι στην Ελλάδα αλλά και η επίσκεψή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντάσσεται στο σύνολο των συναντήσεων με ακαδημαϊκούς για την προσέλκυση Αμερικανών φοιτητών στα ελληνικά Πανεπιστήμια, σε συνέχεια του International Academic Partnership Program (IAPP) Pharos Summit του Νοεμβρίου 2022, καθώς και των προσπαθειών των Η.Π.Α. για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας ως προς αυτόν τον άξονα, σε συνδυασμό με το project των Η.Π.Α. στην Ελλάδα – U.S. Study Abroad Engagement Grant.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, από πλευράς Πανεπιστημίου Πατρών, ο Πρύτανης, Χ. Μπούρας, o Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, κ. Δ. Μαντζαβίνος, και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, κ. Π. Αβραμίδης, οι οποίοι υποδέχθηκαν τους επισκέπτες ενώ αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ τους με έμφαση στους τρόπους εξέλιξης της εν λόγω συνέργειας και στις προοπτικές που υπάρχουν. Τέλος, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση όλων, ο κ. Μαντζαβίνος καθώς και η κ. Evanuik προχώρησαν σε σύντομες παρουσιάσεις.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr