background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μάχες σώμα με σώμα στα play off

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΗΤΤΕΣ ΣΤΑ PLAY OUT ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΑΕΚ

Πέφτουν κορμιά στα play off με τις πρώτες τετράδες των δυο ομίλων να δίνουν μεγάλες μάχες μεταξύ τους, στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ενισχυμένα υπέρ το δέον φέτος τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας, δείχνουν ότι θα μπορούσαν να σταθούν ακόμα και στην Γ΄ Εθνική, οπότε οι μεταξύ τους αναμετρήσεις μπορεί να θεωρηθούν εντυπωσιακές και πρωτόγνωρες για τα ερασιτεχνικά δεδομένα της περιοχής μας.

Στην πρεμιέρα είδαμε τους γηπεδούχους να κατακτούν τις νίκες, απομένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι νικητές σαν φιλοξενούμενοι, αν και έχουμε τον Πανμοβριακό που νίκησε την Θύελλα Πατρών να παίζει πάλι στην έδρα του, αυτή τη φορά με τη Νίκη Προαστείου, ενώ ο Κεραυνός που είχε γνωρίσει την βαριά ήττα 0-4 στα Ζαρουχλέικα από τον Ατρόμητο, θα αναμετρηθεί τώρα στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα.

Πολύ δύσκολη η παραμονή για Θύελλα και Καλάβρυτα -Μόνο με υπέρβαση μπορούν να ελπίζουν

Στη δίνη του υποβιβασμού περιστρέφονται δυο ομάδες της περιοχής μας. Η Θύελλα Αιγίου και η ΑΕ Καλαβρύτων ύστερα από την βαθμολογική θέση που κατέκτησαν στη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, θα δυσκολευτούν πολύ για να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση.

Ήδη ξεκίνησαν με ήττες εκτός έδρας αφού η ΑΕ Καλαβρύτων έχασε στην Αχαγιά 0-2 από την Αχαϊκή, κάτι που θεωρείται λογικό, ενώ η Θύελλα ηττήθηκε στην Παραλία 0-2 από την Δόξα, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να διεκδικήσει να πάρει κάτι.

Και για τα δυο αυτά σωματεία επιβάλλεται να πάρουν νίκη το ερχόμενο Σάββατο. Η Θύελλα που υποδέχεται στο γήπεδο Πλαστήρα τον Ατρόμητο Λάππα και η ΑΕΚ στα Καλάβρυτα από την Δόξα Νιφορεΐκων.

Αντίθετα η Αιγείρα / Ακράτα μετά και την εκτός έδρας νίκη της στην πρεμιέρα 1-0 στο Λάππα τον Ατρόμητο, δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η εξασφάλισή της παραμονής της στην Α΄ κατηγορία.

Περιμένουν τον ορισμό της προημιτελικής φάσης οι οκτώ

Το αγωνιστικό μπλέξιμο με τα παιχνίδια ανόδου και παραμονής στην Α΄ κατηγορία, έχει αφήσει στο περιθώριο την προημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Αχαΐας.
Δεν αποκλείεται να δούμε τον ορισμό αγώνων κυπέλου τις 20 τρέχοντος, αφού και η Τετάρτη 13 Μαρτίου είναι δεσμευμένη με παιχνίδια play off, που φυσικά μετέχουν ομάδες οι οποίες παράλληλα έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην φάση των «8».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr