background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με γκολ στο 90΄ τα Καλάβρυτα μπήκαν στο παιχνίδι

ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Ο Γιώργος Τσαβαλάς ήταν ο άνθρωπος που μετουσίωσε την προσπάθεια για νίκη της ΑΕ Καλαβρύτων ύστερα από τις φάσεις που είχαν για γκολ στα 89 λεπτά.

Ο επιθετικός των Καλαβρύτων αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Ντολάνι έβαλε το γκολ στο 90΄ και την ομάδα του στο παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο των Καλαβρύτων χάρηκε την καλή απόδοση της ΑΕΚ, χειροκρότησε και εμψύχωσε την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Ο προπονητής των Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος στο φινάλε του αγώνα δήλωσε στο Protionline.gr. «Μετά την ήττα της πρεμιέρας των play out στην Αχαγιά με σκορ 0-2 που μας αδικεί, συνεχίσαμε την καλή μας απόδοση και στην 2η αγωνιστική απέναντι στην Δόξα Νιφορεΐκων. Δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα, αντίθετα δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ και θα ήταν αδικία να τελειώναμε το παιχνίδι στη λευκή ισοπαλία. Είχαμε χάσει αρκετούς βαθμούς στο φινάλε των αγώνων του πρωταθλήματος και δικαιωματικά πήραμε μια νίκη στο 90΄. Άλλωστε μας το …χρωστούσε.»

Για τη συνέχεια των μπαράζ παραμονής ο Κωστής Βλάχος μας είπε: «Ψυχολογικά είμαστε αρκετά καλά και αγωνιστικά προετοιμαζόμαστε με το υπάρχον ρόστερ, αφού επαγγελματικές υποχρεώσεις και τραυματίες (Μητρόπουλος, Θεοδοσίου, Αλεξόπουλος) μας στερούν πολύτιμες μονάδες από τους αγώνες που δίνουμε. Πλέον πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η βαθμολογική μας θέση μας υποχρεώνει να διεκδικούμε βαθμούς και εκτός έδρας, αφού μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε πραγματικά στην διεκδίκηση της παραμονής μας».

Δεν είχε πάθος η Αιγείρα / Ακράτα

Χωρίς το μεγάλο κίνητρο η Αιγείρα / Ακράτα απέναντι στον Αχαιό, θα μπορούσε να πάρει τη νίκη σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, δέχτηκε ένα εύκολο γκολ στις καθυστερήσεις ολοκληρώνοντας τη συνάντηση με την ομάδα του Σαραβαλίου στο 2-2.

Χωρίς πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο του ο Φίλιππος Σχοινάς, προσπαθούσε με εσωτερικές αλλαγές να καλύψει πράγματα που δεν του άρεσαν, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν σίγουρη την συμμετοχή τους, αλλά χωρίς βαθμολογικές απαιτήσεις σε ότι αφορά την παραμονή της ομάδας.

Δεύτερη ήττα για την Θύελλα πιο κοντά στον υποβιβασμό

Μια ακόμα ήττα μέτρησε η Θύελλα Αιγίου και στην 2η αγωνιστική των play out. Είχε κάποια πολύ καλά διαστήματα στο γήπεδο Πλαστήρα απέναντι στον Ατρόμητο Λάππα, αλλά οι φιλοξενούμενοι διέθεταν αρκετούς γνωστούς και ποιοτικούς παίκτες στις τάξεις τους, προηγήθηκαν 2-0 και ισοφαρίστηκαν 2-2, βρήκαν το γκολ της νίκης με πέναλτι στο 81΄.
Πλέον η υπόθεση παραμονής στην Α΄ κατηγορία απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο για την Θύελλα Αιγίου, που κρατάει σαν κέρδος τις εμπειρίες των νεαρών ποδοσφαιριστών από το μεγάλο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr