background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Το Σάββατο η συνέχεια στη μάχη του τίτλου

ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

Μια αγωνιστική προπορεύονται τα μπαράζ για τον πρωταθλητή από αυτά της παραμονής. Ήδη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι ήττες του Αρη στην αρχή και του Ατρόμητου στη συνέχεια ζέσταναν για τα καλά το κλίμα στον μίνι όμιλο των play off που έχει δημιουργηθεί και η συνέχεια αναμένεται αμφίρροπη και γεμάτη αγωνία.
Ο Ατρόμητος που προηγείται σταθερά με έναν βαθμό του Αρη, θα προσπαθήσει να μην δώσει πάλι αφορμή στους διώκτες του να καλοβλέπουν την πρωτιά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.

Παρέμεινε ο Σάκης Πεφάνης στον πάγκο του Ατρόμητου

Δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση η παραίτηση του προπονητή Σάκη Πεφάνη ύστερα από την ήττα στο Προάστειο και ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το φινάλε των play off. Αντίθετα ο πρώην μελανόλευκος Χρήστος Καραπίτσος που αντικατέστησε τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Αρη, έχει προσθέσει νέο ενδιαφέρον στη δράση που θα ακολουθήσει για τους «κόκκινους» στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια.

Στο κυνήγι του τίτλου Πανμοβριακός και Θύελλα Π.

Λίγο απέχουν από την κορυφή της ειδικής βαθμολογίας ο Πανμοβριακός από την 3η θέση και η Θύελλα Π. από την 4η. Η μικρή αυτή διαφορά κρατάει σε εγρήγορση αυτά τα δυο σωματεία και βάζουν σε προτεραιότητα τη νίκη στα παιχνίδια του Σαββάτου. Ο Πανμοβριακός θα υποδεχτεί στο Ριόλο τον Κεραυνό, ενώ η Θύελλα θα παίξει στα Προσφυγικά με το Πάτραι. Στα Προσφυγικά θα αγωνιστεί και ο Αρης απέναντι στη Νίκη Προαστείου, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30. Ο Ατρόμητος θα έχει ολοκληρώσει την αγωνιστική του υποχρέωση στο Σαραβάλι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων από τις 16:00 και αναμένεται να παρακολουθήσουν το βραδινό παιχνίδι στα Προσφυγικά.

Παρέμειναν χωρίς νίκη Διαγόρας και Κεραυνός

Χωρίς νίκη στις πρώτες τρεις αγωνιστικές για τον Διαγόρα και τον Κεραυνό το μέλλον διαγράφεται χωρίς ελπίδες στην υπόθεση τίτλος.
Σχετική είναι η κατάσταση και για το Πάτραι, που ναι μεν έχει σημειώσει μια νίκη, απέχει όμως επτά ολόκληρους βαθμούς από την πρώτη θέση που στέκεται ο Ατρόμητος.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr