background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Αναχωρεί για Ρόδο ο Παναιγιάλειος

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ

Η αποστολή του Παναιγιάλειου θα αναχωρήσει από το Αίγιο στις 15:30 και θα …πετάξει στις 20:00 με προορισμό την Ρόδο. Το παιχνίδι με την ΑΕΡ Αφάντου είναι ένα από τα έξι εκτός έδρας που ακολουθούν και στα οποία ο Παναιγιάλειος θέτει βαθμολογικές απαιτήσεις για να κερδίσει έδαφος στις πρώτες θέσεις.

Υπάρχει πείρα και ποιότητα στο ρόστερ που από αρκετά αποτελέσματα αισθάνεται ότι δεν πήρε αυτό που του αναλογούσε. Μπορεί στην βαθμολογία να φαίνεται ότι η ΑΕΡ Αφάντου θέλει περισσότερο το παιχνίδι να απεμπλακεί από το γκρουπ του υποβιβασμού που είναι ακριβώς κάτω από τα …πόδια της και απομένει να δούμε ποιος θα το παρουσιάσει αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δυο οι απουσίες στον Παναιγιάλειο

Δεν άλλαξε κάτι με τον τραυματισμό του Κοντοχρήστου που εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τον προπονητή Νίκο Μανούρα και σε αυτό το παιχνίδι. Εκτός αποστολής είναι και ο τιμωρημένος Θόδωρος Κοτσόκολος, που θα εκτίσει την 3η από τις τέσσερις αγωνιστικές που έχει τιμωρηθεί.

Τα ματς για την μάχη παραμονής

Τρία σωματεία βρίσκονται ύστερα από 24 αγωνιστικές ακριβώς πάνω από την κόκκινη γραμμή με 33 βαθμούς.

Είναι ο ΠΑΟ Βάρδας που υποδέχεται την Ρόδο και πολύ δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα, η ΑΕΡ Αφάντου που παίζει στην Ρόδο με τον Παναιγιάλειο και ο Ιάλυσος που έχει αρκετές ελπίδες να προσθέσει ακόμα μια ήττα στην ΑΕ Μεσολογγίου, αν και η ομάδα της Ρόδου αγωνίζεται εκτός έδρας.

Στην ζώνη υποβιβασμού σε καλύτερη μοίρα με 31 βαθμούς βρίσκεται η Μαρκό, που θα δοκιμαστεί στα Φιλιατρά με την Εράνη.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αρκετά μακριά από την παραμονή και πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο είναι να την καταφέρουν. …Πόλεμος αναμένεται στο παιχνίδι της Ελευσίνας. Ο Πανελευσινιακός δεν είχε καλά αποτελέσματα στην έδρα του στα τελευταία παιχνίδια, αν και υποδέχτηκε την Ερμιονίδα (1-1) και την Εράνη (0-5). Υποδέχεται τώρα τον ΑΟ Πυλίου που τους χωρίζουν μόλις δυο βαθμοί και το τελικό αποτέλεσμα έχει ξεχωριστή σημασία ειδικά για τους αντιπάλους και γενικά για τον όμιλο.

Αλλάζει η ώρα έναρξης σε τέσσερα γήπεδα

Κανονικά στις 15:00 θα παίξει στην Ρόδο με την ΑΕΡ Αφάντου ο Παναιγιάλειος, αφού βολεύουν τα δρομολόγια για την φιλοξενούμενη μελανόλευκη αποστολή.Αντίθετα σε πρωινή ώρα θα πάει να παίξει στη Μύκονο με την τοπική ομάδα ο Παναργειακός, σε ένα παιχνίδι που ξεκινά στις 11:30.
Λίγο αργότερα στις 12:00 η ΑΕ Μεσολογγίου θα υποδεχτεί τον Ιάλυσο, στις 13:30 παίζουν Θύελλα Ραφήνας – Ελλάς
Σύρου και στις 14:00 Πανελευσινιακός – ΑΟ Πυλίου.

Ο Κωνσταντινίδης διαιτητής στο Αφάντου – Παναιγιάλειος

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ορίστηκε …άρχοντας του αγώνα ΑΕΡ Αφάντου – Παναιγιάλειος. Ανήκει στον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, όπως επίσης οι βοηθοί του: Πέτρος Καραγιάννης – Σωτήρης Πλακάς

25η αγωνιστική – Κυριακή 03/03 -15:00
ΑΕΡ Αφάντου – Παναιγιάλειος: Κωνσταντινίδης (Δυτ. Αττικής)
ΠΑΟ Βάρδας – Ρόδος: Τσαμουρής (Μεσσηνίας)
Κόρινθος – Βύζας Μεγάρων: Παπαδόπουλος (Αθήνας)
Εράνη – Μαρκό: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Αστέρας Βάρης – Ερμιονίδα: Δημητρακόπουλος (Αθήνας)
11:30 Μύκονος – Παναργειακός: Ρεντίφης (Αν. Αττικής)
12:00 ΑΕ Μεσολογγίου – Ιάλυσος: Τσιώρης (Αρτας)
13:30 Θύελλα Ραφ-Ελλάς Σύρου: Παναγιωταράς (Αθήνας)
14:00 Πανελευσινιακός-ΑΟ Πυλίου: Λιάτσος (Πειραιά)


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr