background img
banner
banner

Επισκευές στο Νηπιαγωγείο Τέμενης

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Νηπιαγωγείο Τέμενης, κατόπιν μέριμνας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας για θέματα ασφάλειας και υγιεινής των μαθητών και για τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας.

Με ανακοίνωσή τους η προϊσταμένη Μαρία Παρασκευοπούλου και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπιαγωγείου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες, ως εξής: «Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Τέμενης, ευχαριστούμε θερμά: τον Δήμο Αιγιαλείας και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ελευθεριώτη Δημήτριο, τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δ. Αιγιαλείας, για την άμεση ανταπόκρισή τους για τις επιδιορθώσεις που έγιναν στις κάτωθι επισκευές:

Στις τουαλέτες της Β Αίθουσας, όπου υπήρχαν σπασμένα πλακάκια, λακκούβες και ανισόπεδο δάπεδο με αιχμηρές σκουριασμένες άκρες. Από τις τρείς τουαλέτες να λειτουργεί η μία. Στην αίθουσα διδακτηρίου να έχει υποχωρήσει το πάτωμα λόγω μεγάλης υγρασίας.  Στεγανοποίηση περιμετρικά πάνω στην μαρκίζα και κάτω της Α αίθουσας του πρώτου κτιρίου  λόγω μεγάλης υγρασίας όπου μπορεί να έπεφταν κάτω κομμάτια σοφάδες.

Η Δημοτική Αρχή επέδειξε την ευαισθησία της σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής των μαθητών και τη μέριμνα για την ποιότητα των συνθηκών διδασκαλίας. Πλέον, οι μαθητές μας προσέρχονται σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον.

Θεωρούμε ότι το ενδιαφέρον και η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστούν και θα είμαστε συνοδοιπόροι και στα επόμενα σχέδιά μας».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr