background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μπλέκει και ο Παναιγιάλειος στην υπόθεση υποβιβασμός

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (τρεις ήττες μια ισοπαλία) ο Παναιγιάλειος άσχετα το πως συνέβησαν αυτές οι απώλειες βαθμών, έχει βρεθεί στο +5 από τα μπαράζ που θα δώσουν στη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι κάτοχοι της 11ης θέσης και στο +8 από τον άμεσο υποβιβασμό που θα συμβεί στις επτά τελευταίες ομάδες.

Πολύτιμοι οι βαθμοί στα υπόλοιπα παιχνίδια

Αυτά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας στην υπόθεση παραμονή, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να περιλαμβάνει δυνατούς αντιπάλους και από τα έξι παιχνίδια που απομένουν τα τέσσερα να είναι εκτός έδρας.
Τα αμέσως δυο επόμενα σε Μέγαρα και Σύρο με Βύζαντα και Ελλάς, στην Αβυθο με Παναργειακό, στη Ραφήνα με Θύελλα, στην Αβυθο με Κόρινθο και τέλος στα Φιλιατρά με Εράνη.

Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μακρής, Φωκαΐδης

Σίγουρα η απουσία των τιμωρημένων επιθετικών Μακρή και Φωκαΐδη, μπορεί να χαρακτηριστεί σημαντική απώλεια για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και της ήττας από την Μαρκό.
Εξέτισαν την τιμωρία τους και θα είναι παρόντες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, στο οποίο η ανάγκη των βαθμών είναι πολύ μεγάλη.

Σε τιμωρία ο Παύλος Λιάτος

Όλο και κάποιοι τιμωρημένοι μελανόλευκοι θα αναγράφονται σε κάθε αγωνιστική στην λίστα των απουσιών του Παναιγιάλειου. Αυτή την φορά ο Λιάτος που είδε χωρίς να έχει κάποια ανάμιξη την κόκκινη από τον διαιτητή Δρούζα, θα λείψει από την αποστολή και τις επιλογές του Νίκου Μανούρα.

Χωρίς απρόοπτα η  προπόνηση

Δεν είχαμε κάποιον παίκτη με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Μαρκό, ούτε συμπλήρωσε κάρτες κάποιος μελανόλευκος. Όλοι παρόντες στην χθεσινή προπόνηση και χωρίς την ανάγκη ατομικού προγράμματος ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στα Μέγαρα.

Επέστρεψε δυναμικά η Κόρινθος στην διεκδίκηση της κορυφής

Χωρίς τον Αλέξη Κούγια στη διοίκηση, αλλά με τον Ηλία Φυντάνη να παραμένει στον πάγκο, η Κόρινθος απέσπασε μεγάλη και καθαρή νίκη στην Ραφήνα από την Θύελλα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0, ο Δερμιτζάκης έχασε στη συνέχεια πέναλτι για να ισοφαρίσει το παιχνίδι, όμως η χαμένη αυτή ευκαιρία δεν στάθηκε εμπόδιο στην Κόρινθο να κερδίσει δίκαια 4-1 και να βρεθεί έναν βαθμό πίσω από τον Παναργειακό.

Η Εράνη έριξε …βόμβα στο Αργος

Ζημιά από εκεί που δεν το περίμενε έπαθε ο Παναργειακός. Μετά τη νίκη στην Κόρινθο έγινε το πρώτο φαβορί για την άνοδο, όμως τον φρέναρε η Εράνη με την ισοπαλία 1-1 που πήρε στο Αργος και πλέον έγινε καυτή η …ανάσα της Κορίνθου που ακολουθεί στον ένα βαθμό.

Απίστευτο γκολ η Ερμιονίδα στα Μέγαρα

Πριν πανηγυρίσουν τη νίκη 1-0 στα Μέγαρα οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Βύζαντα, ήρθε στο 88΄ ο Αλεξανδρής να πετύχει ένα γκολ για high light, σκοράροντας λίγο κάτω από την σέντρα για το 1-1.
Μεγάλο βαθμολογική πλήγμα για την ομάδα των Μεγάρων που θα παραμείνει στην έδρα του και για την επόμενη αγωνιστική, υποδεχόμενος τον Παναιγιάλειο.

Ηττήθηκαν και έμειναν εκτός …σχεδίου

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ρόδο του Νίκου Κουρμπανά, που την αποθαρρύνει για μεγάλες προσδοκίες. Μετά το Αφάντου έχασε και στο γήπεδό της από τον Αστέρα Βάρης 0-2 και βλέπει τώρα την κορυφή από το -7.
Μοιραία η ήττα και της Θύελλας στην Ραφήνα, που την διατηρεί ισόβαθμη με την Ρόδο.

Μαρκό και Μύκονος πέρασαν με νίκες την κόκκινη γραμμή

Πήραν τους βαθμούς εκτός έδρας από Παναιγιάλειο και Πανελευσινιακό, ξέφυγαν από την ζώνη κινδύνου και βρίσκονται μάλιστα με τρεις βαθμούς διαφορά κοντά στον Παναιγιάλειο.
Μιλάμε για την Μαρκό και την Μύκονο που συνεχίζουν με παιχνίδια στην έδρα τους. Η Μαρκό είναι φαβορί με τον ΑΟ Πυλίου, η Μύκονος θα πρέπει να ιδρώσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Κόρινθο, που ήταν εντυπωσιακή στην Ραφήνα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr