background img
banner
banner

Συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου με την Αιγιώτισσα διεθνή διαιτητή μπάσκετ Ελένη Κωνσταντινίδου

Με τη διακεκριμένη Aιγιώτισσα διαιτητή της Α1 εθνικής μπάσκετ και διεθνή διαιτητή μπάσκετ 3×3 Ελένη Κωνσταντινίδου, συναντήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στο πλαίσιο των καθημερινών του επαφών με στόχο τη διαμόρφωση προτάσεων που θα χτίσουν νέες δραστηριότητες σε όλους τους τομείς, προς όφελος των Αιγιαλέων.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε ιδιαίτερα περήφανος για την εκπροσώπηση της Αιγιάλειας στα «σαλόνια» του ελληνικού και διεθνούς μπάσκετ από την Ελένη Κωνσταντινίδου, καλώντας την σε μια καλή συνεργασία και στην ανταλλαγή ιδεών προς υλοποίηση στον τομέα του αθλητισμού και της διαιτησίας.

Η κα Κωνσταντινίδου ευχαρίστησε το δήμαρχο και τόνισε πως βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση του Δήμου Αιγιαλείας, ώστε με τις εμπειρίες της και τις γνώσεις της να δώσει χρήσιμα πράγματα στον αθλητισμό της περιοχής.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Καλογερόπουλος μαζί με τον βοηθό δημάρχου κ. Χρήστο Τσερεντζούλια, χάρισαν στην κα Κωνσταντινίδου δύο πολυτελείς εκδόσεις του Δήμου Αιγιαλείας ως συμβολικό δώρο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr