background img
banner
banner

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αγαπούν το Νοσοκομείο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Με στόχο την προσέγγιση στον χώρο της υγείας, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Αιγίου στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Η δράση θα περιλαμβάνει ομιλίες υγιειονομικών υπαλλήλων στα παιδιά και θα ολοκληρωθεί με τη διακόσμηση των θαλάμων με έργα των μαθητών σε μια προσπάθεια διασύνδεσης μαθητών και νοσηλευόμενων και στη διάχυση της παιδικής αισιοδοξίας στο κτήριο Υγείας.

Από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας αναφέρονται τα ακόλουθα: ΄΄Παρακαλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση εξάλειψης του φόβου για τον χώρο του Νοσοκομείου ως εξής: Οργάνωση και συλλογή ζωγραφιών από τους μαθητές των σχολείων της Αιγιάλειας ανά τάξη.

Στη συνέχεια τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στο κτήριο Παναγιωτόπουλου στο κέντρο του Αιγίου.

Τέλος, θα γίνει κατασκευή πινάκων/κολάζ για να στολίσουμε τους θαλάμους του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου. Η δράση έχει προταθεί από συναδέλφους που υπηρετούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου. Η έκθεση προτείνεται για το διήμερο 19 και 20 Απριλίου΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr