background img
banner
banner

BΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Α.Ο. Ακράτα νίκησε στο Αίγιο τον Α.Ο. Αιγιαλέων με 3-1 σετ

ΕΚΑΝΕ ΤΟ “ΠΕΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ” ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ18

Μια ακόμα νίκη πέτυχαν τα κορίτσια του Α.Ο. Ακράτα που συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στον β΄ όμιλο (1ο υποόμιλο) του πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ18) της ΕΣΠΕΠ.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα κατάφεραν να κερδίσουν για την 5η αγωνιστική τον Α.Ο. Αιγιαλέων στο κλειστό του Αιγίου με 3-1 σετ, με τη Γεωργία Καπώρη να δίνει ευκαιρίες σε παίκτριες που είχαν μέχρι τώρα μικρό έως και καθόλου χρόνο συμμετοχής, γεγονός που δείχνει το βάθος του ρόστερ.

Από την πλευρά τους τα κορίτσια του Α.Ο. Αιγιαλέων πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισαν το πρώτο τους σετ στο φετινό πρωτάθλημα καθώς μετρούσαν τέσσερις ήττες με 0-3 σετ. Έχασαν δύσκολα το δεύτερο σετ με 25-23, αλλά παίρνοντας το τρίτο με το ίδιο σκορ μείωσαν σε 2-1. Οι φιλοξενούμενες όμως αντέδρασαν στο τέταρτο σετ για να πάρουν τη νίκη με 3-1.

Διαιτητές: Γιώργος Αναστόπουλος – Έφη Αλμπάνη

Α.Ο. Αιγιαλέων (Ανδρέας Αδαμόπουλος): Τσεκούρα, Βλάχου Σ., Ραμπαβίλα, Στεφοπούλου, Παπαγεωργίου, Αδαμοπούλου, Δεληγιάννη, Βλάχου Β., Γεωργίου, Γιαννοπούλου, Νικολοπούλου, Δημοπούλου.

Α.Ο. Ακράτα (Γεωργία Καπώρη): Αλμπάνη, Μελίστα, Παπαγεωργοπούλου, Ασημακοπούλου, Καζαντζίδη, Κατσάνη, Μικροπούλου, Τσαβέλα Τ., Τσαβέλα Χ., Χυσενάι.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr