background img
banner
banner

NATIONAL LEAGUE 2: Η εντός έδρας ήττα από τους Γαργαλιάνους στέλνει τον Αστέρα Τέμενης στα πλέι άουτ (66-71)

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Αστέρας Τέμενης δεν τα κατάφερε στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς απέναντι στον ΓΣ Γαργαλιάνων, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 66-71 στο κλειστό του Αιγίου για την 21η και προτελευταία αγωνιστική της National League.

Η αιγιώτικη ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μπει στα πλέι οφ του 1ου ομίλου και να συνεχίσει χωρίς άγχος την προσπάθειά της και τώρα θα δώσει τη “μάχη” της στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πλέι άουτ για να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (την επόμενη Κυριακή) θα μάθει τον αντίπαλό της που θα είναι Ιωάννινα ΣΚ ή Αργοναύτης Νέας Κίου. Η σειρά θα ξεκινήσει από το Αίγιο, θα παίξει στη συνέχεια στην έδρα του αντιπάλου και αν χρειαστεί και τρίτο ματς θα γίνει πάλι στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Ο Αστέρας βρήκε απέναντί του και το διαιτητικό τρίο από την Αττική που με καθοριστικά σφυρίγματα, ειδικά στην τελευταία περίοδο, καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Άρη Ξενούλη μετά λήξη του αγώνα:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη που θα μας οδηγούσε σε μια τεράστια επιτυχία. Οι φόβοι όλων για το τι θα γινόταν στο παιχνίδι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Τα παιδιά έχουν μάθει να αγωνίζονται εναντίον 5 κι όχι… εναντίον 8 όπως έγινε σήμερα. Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά και υπάρχει στο Youtube κι επομένως όλοι μπορούν να δουν τι ακριβώς έγινε για να χάσει η ομάδα μας. Ακόμα κι έτσι όμως θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν είμασταν ψυχραιμότεροι στις τελικές μας επιθέσεις και με λιγότερα λάθη. Είμαστε στα πλέι-άουτ και πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ. Συγχαρητήρια στους Γαργαλιάνους για τη νίκη τους και στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».

Από τον Αστέρα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Καραγγελής, Σακελλαρόπουλος, Βουρνάς και από τους νικητές ξεχώρισαν οι Γαβρίλης, Λαζαρίδης και Σίμοβιτς.

Διαιτητές: Σιδερής-Βαγγάλης-Πολάτογλου.

Δεκάλεπτα: 18-19, 36-39, 54-48, 66-71.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ξενούλης): Σακελλαρόπουλος 11 (3), Βουρνάς 10, Μπίρμπας 2, Πέτροβιτς 2, Σταθακόπουλος 7, Δούβος 6 (2), Τσουλέας 7 (1), Γκάτζιος 6, Καραγγελής 15 (1).

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ (Κούτρης): Κλεφτάκης 6, Λαζαρίδης 14 (3), Γιαννόπουλος 3 (1), Σίμοβιτς 14 (1), Κυριακόπουλος 2, Γιαννακόπουλος 4, Παπουτσής, Σκλήβας 7(1), Μπουκουβάλας 2, Γαβρίλης 19 (3).

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Αστέρας Τέμενης – ΓΣ Γαργαλιάνων 66-71
Παναχαϊκή – Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου 59-58
ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αργοναύτης Ν. Κίου 62-72
Ιόνιος Κέρκυρας – Ιωάννινα ΣΚ 78-80
ΚΑΕ Παραμυθιάς – Δόξα Πύρρου Άρτας 84-72
Αχαγιά ΄82 – Προμηθέας 2014 66-68

Η βαθμολογία
Προμηθέας 2014 39
Αχαγιά ΄82 34
———————————————
Δόξα Πύρρου Άρτας 33
Ιόνιος Κέρκυρας 33
Παναχαϊκή 33
ΓΣ Γαργαλιάνων 33
———————————————
Αστέρας Τέμενης 32
Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου 31
Αργοναύτης Ν. Κίου 31
Ιωάννινα ΣΚ 30
———————————————
ΚΑΕ Παραμυθιάς 28
ΑΓΣ Ιωαννίνων 21

Η τελευταία αγωνιστική (31 Μαρτίου)
Ένωση Γλαύκου/Εσπέρου – Αστέρας Τέμενης
Προμηθέας 2014 – Παναχαϊκή
ΓΣ Γαργαλιάνων – ΑΓΣ Ιωαννίνων
Αργοναύτης Ν. Κίου – Ιόνιος Κέρκυρας
Ιωάννινα ΣΚ – ΚΑΕ Παραμυθιάς
Δόξα Πύρρου Άρτας – Αχαγιά ΄82


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr