background img
banner
banner

Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων

ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΙΓΙΟΥ

Το 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αιγίου ενημερώνει τους μαθητές του και το κοινό ότι παρατείνεται η ηλεκτρονική υποβολή προτίμησης στα ΕΠΑ.Λ. έως και την Παρασκευή 7 Ιουλίου. Την ίδια περίοδο θα πρέπει οι μαθητές που ήδη έχουν υποβάλλει ηλεκτρονική δήλωση να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους.

Όλοι οι μαθητές ή μέσω των κηδεμόνων τους αν είναι ανήλικοι, πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Έντυπη Αίτηση-Δήλωση Εγγραφής (Χορηγείται και συμπληρώνεται στο σχολείο).
  2. Εκτυπωμένο Αντίγραφο της Ηλεκτρονικής Υποβολής Δήλωσης-Προτίμησης ΕΠΑ.Λ. (Όσοι μαθητές έκαναν την υποβολή στη σχολική μονάδα, έχει κρατηθεί ήδη αντίγραφό της, ενώ όσοι την έχουν υποβάλει οι ίδιοι, οφείλουν να φέρουν το εκτυπωμένο αντίγραφό της).
  3. Τίτλος σπουδών ή υπηρεσιακό σημείωμα μετεγγραφής, αν ο μαθητής προέρχεται από άλλη σχολική μονάδα, είναι απόφοιτος ΤΕΕ, ΤΕΛ, ΓΕΛ κ.τ.λ. ή γράφεται στην Α’ ΕΠΑΛ ως απόφοιτος Γυμνασίου (τότε απαιτείται Απολυτήριο Γυμνασίου Πρωτότυπο).
  4. Υπεύθυνη Δήλωση (Συμπληρώνεται στη Σχολική Μονάδα).
  5. Απλή Φωτοτυπία Ταυτότητας Διπλής Όψεως.
  6. Βεβαίωση Εργασίας ή Κάρτα Ανεργίας από ΟΑΕΔ. Κατεβάστε την φόρμα εδώ.
  7. Μόνο για την Α’ και για ανήλικους μαθητές: Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Έντυπο που χορηγεί η Σχολική Μονάδα και συμπληρώνεται σε Δημόσιο Νοσοκομείο).

Τέλος, καλούνται όλοι οι μαθητές να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο χρονικό διάστημα που προαναφέρθηκε ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr