background img
banner
banner

Ο πρώτος Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας είναι πλέον γεγονός

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΙΓΙΟΥ 

Μπροστά στη νέα πραγματικότητα του Κολυμβητηρίου Αιγίου, συστήθηκε και συγκροτήθηκε χθες σε σώμα, ο πρώτος Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος:  Παναγόπουλος Αθανάσιος του Μιχαήλ.

Αντιπρόεδρος:Σπηλιωτόπουλος Χρήστος του Κωνσταντίνου..

Γενικός Γραμματέας:Ρούσσος Γεώργιος του Παναγιώτη.

Ταμίας:Τριανταφύλλης Ανδρέας του Χαραλάμπους.

Γενικός Αρχηγός:Βλαχοπούλου Αναστασία.

ΓενικόςΈφορος:Μάντζιος Άνθιμος του Αλεξάνδρου.

Σύμβουλος:Μούζουλας Σπήλιος του Γεωργίου.

Η συγκεκριμένη σύνθεση καταδεικνύει τη σπουδαιότητα με την οποία περιβάλλεται από όλους όχι μόνο το Κολυμβητήριο καθαυτό αλλά και ότι έχει σχέση στη συγκεκριμένη φάση και κινείται γύρω από αυτό.

Σύμφωνα με το καταστατικό, σκοπός του σωματείου είναι η καλλιέργεια και προώθηση των αθλημάτων του υγρού στίβου , η ενίσχυση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η άσκηση του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής κατάστασης, η απόκτηση και ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων αλλά και η ψυχαγωγία γενικότερα.

Με το χρόνο πλέον  να μετρά αντίστροφα και το στόχο λειτουργίας του κολυμβητηρίου το Μάιο να είναι  από τη Δημοτική αρχή εφικτός, ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας καλείται «να τρέξει» σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ,στο χώρο ευθύνης του οποίου υπάγεται το Κολυμβητήριο, όλα όσα θα ενισχύσουν ,θα προάγουν και πολύ περισσότερο θα βάλουν στη ζωή όλων και περισσότερων  όχι μόνο την κολύμβηση αλλά και τη χαρά της άθλησης και της ψυχαγωγίας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr