background img
banner
banner

Η Ωραία Αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού φόρεσε το στέμμα | ΦΩΤΟ

Η ΝΕΑ STAR HELLAS ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Η άνοδός της στο υψηλότερο βάθρο της ομορφιάς για πολλούς ήταν αναμενόμενη. Η Αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού είναι από την περασμένη Τρίτη και επίσημα η ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα, αφού στέφθηκε Star Hellas, κάνοντας όλη την Αιγιάλεια αλλά και όλη την χώρα να μιλούν για την ομορφιά της, που σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της, αποτελούν σημαντικά εφόδια για ένα λαμπρό μέλλον!

Διαθέτει φυσική ομορφιά, διαπεραστικό βλέμμα, λαμπερό χαμόγελο και καλλίγραμμο σώμα. Με ύψος 1,74 και μία ομορφιά που εντυπωσιάζει, οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο προκαλούν… πάταγο και σε κάθε πέρασμά της, τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Το 20χρονο κορίτσι από το Αίγιο έχει όλα τα εχέγγυα να κατακτήσει τον χώρο της μόδας και να… ταξιδέψει την ελληνική ομορφιά στην άκρη του κόσμου. Κυρίως όμως, παρά το νεαρό της ηλικίας της, δείχνει να έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί σωστά όσα τις προσφέρει το «εκρηκτικό μείγμα» ομορφιάς και προσωπικότητας.

Από την πρώτη συζήτηση μαζί της, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Μαρία δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από κανέναν. Έχει άποψη, είναι δυναμική αλλά και προσγειωμένη παρά την επιτυχία της. Επίσης, μαθαίνει να θέτει στόχους που στην συνέχεια, με έντονη προσπάθεια, τους υλοποιεί. Από αυτό και μόνο εξάγει κανείς το συμπέρασμα ότι δεν αποκλείεται να φέρει στην Ελλάδα και διεθνή τίτλο, δεδομένου ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα σε διεθνείς διαγωνισμούς (είτε Miss Universe, είτε Miss World) αυτό το φθινόπωρο.

Υψηλό το επίπεδο στα φετινά καλλιστεία

Tα φετινά καλλιστεία έγιναν το «Atlantis» στον Ωρωπό, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Σπύρος Μουζακίτης, Δημήτρης Γιώτης, Αθηνά Τρανούλη, Γιώργος Καρατζάς και Αιμιλία Μαλανδράκη. Μάλιστα, ο κ. Πρεβελάκης, εμφανώς ικανοποιημένος από την βραδιά, δήλωσε ότι περιμένει περισσότερες διακρίσεις από την νέα Star Hellas. Μιλώντας στο “protionline.gr” για τον διαγωνισμό και ερωτηθείσα για το κατά πόσο περίμενε το αποτέλεσμα, η Μαρία Ψηλού, επισημαίνει: ΄΄Ήταν ένας ωραίος διαγωνισμός, το επίπεδο ήταν υψηλό, αφού όλες οι κοπέλες είχαν τα εχέγγυα να διακριθούν. Είχα αρκετό άγχος, δεν το κρύβω, όμως πιστεύω στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα το αποτέλεσμα, δηλαδή να είμαι εγώ η Star Hellas. Όμως ξέρω πως όταν κάτι το θες πολύ και το πιστεύεις, στο τέλος το κατακτάς. Για μένα ο πρώτος στόχος στην προκειμένη περίπτωση ήταν η Star Hellas. Πάντα συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό πηγαίνουμε για το καλύτερο. Δεν σας κρύβω πως με χαροποιεί αυτή η κατάκτησή μου και πιστεύω πως θα μου δώσει ώθηση για καλύτερα πράγματα στο μέλλον΄΄.

Αναφορικά με το επόμενο «βήμα» της, η 20χρονη καλλονή, απαντά: ΄΄Για την ώρα προέχει η προετοιμασία μου για τον διεθνή διαγωνισμό που θα συμμετάσχω αυτό το φθινόπωρο εκπροσωπώντας την χώρα μου. Η προετοιμασία είναι σκληρή, μα πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. Περιλαμβάνει ειδική διατροφή, γυμναστική και μαθήματα για να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου΄΄.

Η γυμναστική πάντως, είναι μία καθημερινή συνήθεια για την Μαρία και αυτό την ευχαριστεί, καθώς έχει ασχοληθεί με επιτυχία με Kwon Do και Kick Boxing.

Δεν εγκαταλείπει τις σπουδές της

Η Μαρία Ψηλού όμως, πάνω απ’ όλα, έχει ως βασικό μέλημα και τις σπουδές της. Βρίσκεται στο δεύτερο έτος της Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αναφέρει: ΄΄Βάζω προτεραιότητα τις σπουδές μου. Γιατί η φιλοσοφική θα μου ανοίξει τους ορίζοντές μου στην γνώση καθώς και «πόρτες» και παράλληλα και μετά την ενασχόληση μου με το χώρο της μόδας΄΄.

Όσο για την σχέση της με τον φωτογραφικό φακό, είναι άψογη, αφού ήδη εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ. Η πρώτη της διάκριση ήταν ως Μις Πελοπόννησος πριν από τρία χρόνια, στον διαγωνισμό που είχε πραγματοποιηθεί στο Αίγιο. Μάλιστα, ο τότε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καλλιστείων, Σωκράτης Μαυρίδης, με την αισθητική που τον διακρίνει, είχε προβλέψει πως η Μαρία Ψηλού θα κατακτούσε κάποτε τον χώρο της μόδας και θα έφτανε πολύ ψηλά, όπερ και εγένετο.

Η πρώτη της διάκριση ήταν ως Μις Πελοπόννησος πριν από τρία χρόνια, στον διαγωνισμό που είχε πραγματοποιηθεί στο Αίγιο. Ο τότε πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καλλιστείων, Σωκράτης Μαυρίδης, είχε προβλέψει πως η Μαρία Ψηλού θα έφτανε πολύ ψηλά.

«Βροχή» οι προτάσεις από τον χώρο του μόντελινγκ

Ως Star Hellas, η Μαρία θα λάβει μέρος σε εκδηλώσεις και φιλανθρωπικά events με μεγάλη ευχαρίστηση, ενώ ήδη οι προτάσεις για συνεργασίες με γνωστές εταιρείες από τον χώρο της μόδας, πέφτουν… βροχή!

Αυτό που την εκφράζει, όπως η ίδια αναφέρει στo “protionline.gr”, είναι να ακολουθεί τα όνειρα της και να μην αφήνει κανέναν να επέμβει σε αυτά. ΄΄Αυτό που ζητάω θέλω να το παίρνω πάντα. Είμαι της άποψης ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει αυτό που θέλει στην ζωή του, αρκεί να το θέλει πραγματικά και να πιστεύει στον εαυτό του΄΄, τονίζει η 20χρονη καλλονή. Δυναμική αλλά και προσγειωμένη όπως είναι, προσθέτει: ΄΄Για μένα μια επιτυχημένη πορεία χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα. Οι προτάσεις πάντα έρχονται, αλλά θέλω να είμαι επιλεκτική σε ό,τι κάνω και αυτό τηρώ. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω όνειρα για μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο. Το αντίθετο. Έχω φιλοδοξίες όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για το εξωτερικό…΄΄.

Αναμφισβήτητα, η Μαρία έκανε υπερήφανη την Αιγιάλεια και το μέλλον της ανήκει!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr