background img
banner
banner

Πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης και δημιουργίας! | ΦΩΤΟ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ Η “ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ” ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Η «νυχτερινή ποδαράτη» παρέλαση… αναστάτωσε την πόλη του Αιγίου δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στο Σαββατιάτικο βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου. Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως μικρά παιδιά ξεχύθηκαν πίσω από τα καρναβαλικά άρματα σε ένα εντυπωσιακό πανόραμα χρωμάτων, φαντασίας, έμπνευσης και δημιουργίας. Η εκκίνηση δόθηκε λίγο πριν τις 8.30 από την οδό Κορίνθου, στο ύψος του αρτοποιείου «Κουτρόπουλος».

Η διαδρομή που κάλυψαν, χορεύοντας καρναβαλιστές, περαστικοί, μασκαρεμένοι και μη, πέρασε από την οδό Κανελλοπούλου στην Ταξιαρχών, έφτασε στην Τρίγωνη Πλατεία και μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλο, συνέχισε στην Κλεομένους Οικονόμου, έφτασε στην Μητροπόλεως, για να ακολουθήσει στην Σολωμού, τη Β. Κωνσταντίνου, ξανά την Κλεομένους Οικονόμου και μέσω της Τεμπελόραχης, στην παραλία όπου ενσωματώθηκε με ακόμη περισσότερο κόσμο που διασκέδαζε στα μπαρ και τις καφετέριες.

Η συνέχεια του κεφιού και του ξεφαντώματος θα δοθεί αύριο Κυριακή της Αποκριάς με το παιδικό καρναβάλι. Στις 11.00 το πρωί τα παιδιά της Αιγιάλειας, είτε συνοδευόμενα από τους γονείς τους είτε μόνα τους τα μεγαλύτερα, θα παρελάσουν χορεύοντας στους τρελούς ρυθμούς τής αποκριάς, στην Κλ. Οικονόμου και την οδό Μητροπόλεως. Ανάμεσά τους και τέσσερα ευφάνταστα άρματα, ο βασιλιάς καρνάβαλος, το «τρένο», το σατυρικό «Ούτε τσίπας» και οι «μάσκες».

Τα γκρουπ που θα συμμετάσχουν είναι 23 και οι συμμετοχές αναμένεται να σπάσουν το περσινό ρεκόρ των 2.000 καρναβαλιστών!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr