background img
banner
banner

«Μαλλιά Κουβάρια» στο ΠολυΤεχνείο

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου έκλεισε ο πρώτος «κύκλος» παραστάσεων για τα «Μαλλιά Κουβάρια» που ανεβάζει φέτος το Θεατρικό Εργαστήρι του ΠολυΤεχνείου Αιγίου. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα και τα εύσημα για τον «επαγγελματισμό» τους από το θεατρόφιλο κοινό της περιοχής που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την διαχρονική κοινωνική κωμωδία και αυτό το τετραήμερο Παρασκευή –Σαββάτο –Κυριακή –Δευτέρα (2-3-4- και 5 Μαρτίου αντίστοιχα).

Στα «Μαλλιά Κουβάρια» τα πρόσωπα σιγά –σιγά χάνουν την επαφή τους με την αλήθεια και όσο η παρεξήγηση μεγαλώνει, τόσο αυτά χάνουν την επαφή τους… Τότε ο καθένας φτιάχνει τη δική του υποκειμενική αλήθεια. οι ψεύτικες αλήθειες οδηγούν τις σχέσεις σε κρίση κι εδώ φυσικά η «συνταγή» θέλει και λίγο μυστήριο.

Πρόκειται για τη διασημότερη ίσως κωμωδία του  θεατρικού συγγραφέα Νικόλαου Λάσκαρη (1868-1945) που έχει αφήσει παρακαταθήκη δεκάδες κωμωδίες, επιθεωρήσεις, οπερέτες και μονόπρακτα. Για το ΠολυΤεχνείο η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή Θανάση Θεολόγη υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου. Παίζουν: Βασίλης Τσεκούρας, Χριστίνα Κατριβέση –Μοιραλιώτη, Δημήτρης Μιχαλακόπουλος, Δήμητρα Δημουλά, Αλεξάνδρα Λατάνη, Παναγιώτης Ψιμούλης, Παντελής Παπαδόγιαννης, Μιμίκα Αρβανίτη. Μακιγιάζ & περιποίηση μαλλιών: Χριστίνα Κατριβέση. Ήχος –Φωτισμοί: Σπύρος Ρηγόπουλος. Βοηθός παραγωγής: Κωνσταντίνος Τσιαγάς.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr