background img
banner
banner

Συνεργασία δήμου και ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος!

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στην κατεύθυνση συνεργασίας κινούνται δήμος και ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, με στόχο την αναβάθμιση των υποδομών της Αιγιάλειας για την τουριστική ανάπτυξη. Μάλιστα, οι δυνατότητες της συνεργασίας τους και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αυτής, αναλύθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Αίγιο, παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΔΕ.

Συγκεκριμένα, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής δήμου Αιγιαλείας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση του προέδρου του ΤΕΕ Τμήματος Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή, του αντιδημάρχου Ανάπτυξης Βασίλη Χριστόπουλου, του προέδρου της Επιτροπής Στράτου Βαρδάκη, του μέλους Νταίζης Πετσοπούλου και της συμβούλου Ανάπτυξης Κατερίνας Σκορδά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου, στο Δημαρχείο, ενώ το θέμα της ήταν ο Τουρισμός και οι Υποδομές του δήμου Αιγιαλείας. Ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι, μετά από διεξοδική συζήτηση, στην συνάντηση τέθηκαν τα θεμέλια προγραμματικής σύμβασης και μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ του δήμου Αιγιαλείας και του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε αναπτυξιακή κίνηση είναι άμεσα εξαρτώμενη από τις υποδομές, η Επιτροπή προχώρησε στην πρόσκληση του ΤΕΕ και με ικανοποίηση διαπίστωσε την διάθεση συνεργασίας. Μέσα από την προγραμματική σύμβαση και το μνημόνιο συνεργασίας, θα γίνει προσέγγιση όλων των θεμάτων και θα οριστούν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούν και οι δύο πλευρές στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr