background img
banner
banner

«Ζήτω η αριστεροδεξιά του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος»!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ… ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! 

Για άλλη μία φορά ορθώνει το ανάστημά του μπροστά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με ένα συνοπτικό αλλά πλήρες περιεχομένου κείμενο, στο προσωπικό του ιστολόγιο, με αφορμή την «συμφωνία» για την ονομασία των Σκοπίων. Ο Μητροπολίτης αναρωτιέται, τελικά σε τι Θεό πιστεύει ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας εμμέσως και την στάση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Όπως σημειώνει, ΄΄για τον Εξοχότατο (;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξ. Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος  τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται! Τα πιο σπουδαία επιτεύγματα  της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα είναι τα εξής: Τα ιδανικά, με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθεί είναι Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Ο Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ακατόρθωτο! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά από τη ζωή των Ελλήνων! Το Θρησκεία, διότι ο ίδιος προβάλλει ως άθεος! Το Οικογένεια, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι και τους ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει! Το Πατρίς, διότι με την συμφωνία Βόρεια Μακεδονία εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τα πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!΄΄.

Επίσης, ο Μητροπολίτης τονίζει ότι ο πρωθυπουργός περιφρόνησε και το Δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας , αναφέροντας ότι και την απόφαση για τη Μακεδονία δεν την έλαβε η Βουλή των Ελλήνων, αλλά προσωπικά ο κ. Τσίπρας. Συγκεκριμένα, επισημαίνει: ΄΄Και ναι μεν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»! Στην προκείμενη περίπτωση αγνοήθηκαν όλοι! Δηλ. και ο Ελληνικός Λαός! και η Βουλή των Ελλήνων! Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και  παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε: «Είναι και “λαομπαίχτης ” και “θεομπαίχτης”! «Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!». «Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος»΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr