background img
banner
banner

Πρώτη συνάντηση χθες και προπόνηση για Αιγείρα / Ακράτα

Μια νέα μέρα ξημέρωσε χθες για την Ανατολική Αιγιάλεια. Τα δυο γειτονικά σωματεία Αιγείρας και Ακράτας, για πρώτη φορά βρέθηκαν από κοινού μετά την συγχώνευσή τους, σχηματίζοντας ένα μεγάλο «χαρμάνι» ποδοσφαιριστών σε θέσεις και ηλικίες.

Με την ένωσή τους τα δυο σωματεία, μπορούν τώρα να λένε ότι διαθέτουν μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ, να έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες τους, να έχουν ενωμένο, πέρα από τις δυνάμεις τους και τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής.

Έφυγαν δυο, ήρθαν άλλοι δυο

Από το περυσινό δυναμικό των δυο σωματείων πριν την συγχώνευσή τους, υπήρχαν ακόμα δυο ποδοσφαιριστές, που έφυγαν για την Α΄ κατηγορία και τον Πήγασο Μπεγουλακίου. Ο λόγος για τον Δημήτρη – Αλέξανδρο Κλουκίνα που έπαιζε στην Αιγείρα και τον Ανδρέα Χαλούλο που ανήκε στην Ακράτα.
Στον αντίποδα επέστρεψαν: ο πολλά υποσχόμενος μέσος Μίλτος Καλέλης, ο οποίος φοιτούσε και αγωνιζόταν στον Μινώταυρο Χανίων (Α΄ κατηγορία), καθώς και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Λεπενιώτης.

«Κιτρίνισε» το γήπεδο της Ακράτας

Στο γήπεδο Ακράτας που θα αποτελέσει και την βασική έδρα του νεοσύστατου σωματείου, έγινε η πρώτη προπόνηση από τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Μαζί του ο Δημήτρης Λεπενιώτης, ο φυσιοθεραπευτής Γιάννης Τζαβέλας, ο φροντιστής Λάμπρος Στρουσόπουλος.
Οι ποδοσφαιριστές με νέο ρουχισμό προπόνησης, χορηγία από τους αδελφούς Δημόπουλου και το κρεοπωλείο Μουστερής, είδαν με ενδιαφέρον και χάρηκαν τη νέα τάξη πραγμάτων στην περιοχή τους, δούλεψαν με όρεξη για την καλύτερη φυσική τους κατάσταση, για να διεκδικήσουν θέση στην βασική 11άδα.

Στις 5 Σεπτέμβρη το πρώτο φιλικό

Με τον Αστέρα Δερβενίου στο γήπεδο της Ακράτας, έχει οριστεί το πρώτο φιλικό για την ΑΕ Αιγείρας / Ακράτας. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος έχει σημειώσει στην ατζέντα του και τα υπόλοιπα παιχνίδια προετοιμασίας, μέσα από τα οποία θα πάρει ασφαλέστερα συμπεράσματα για το «κτίσιμο» του νέου σωματείου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr