background img
banner
banner

Με μία όμορφη γιορτή λήξης…

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ ‘’ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ’’

Ένας ευχάριστος και δημιουργικός κύκλος έκλεισε για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος». Ήταν η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που έλαβε χώρα στην Βιβλιοθήκη προσφέροντας χαρά και γνώση σε μεγάλο αριθμό παιδιών της περιοχής, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με άκρως ενδιαφέρουσες δράσεις.
Την Παρασκευή το απόγευμα 7 Σεπτεμβρίου η 6η Καλοκαιρινή Εκστρατεία για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος» με τίτλο: «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», έφτασε στο τέλος της. Παιδιά, γονείς, εθελοντές, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός – Παιδεία – Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας, η συντονίστρια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου Κολοκοτρώνη Σοφία συγκεντώθηκαν για να γιορτάσουν τη λήξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Όπως αναφέρουν, ΄΄θυμηθήκαμε μέσω προβολής φωτογραφιών τις στιγμές που ζήσαμε 3 μήνες του καλοκαιριού που φεύγει, και καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας. Γλυκαθήκαμε με τις υπέροχες γλυκές δημιουργίες που έφτιαξαν οι εθελοντές και τα παιδιά την προηγούμενη μέρα (μπάρες δημητριακών, δίπλες, λουκουμάδες, μπισκοτάκια). Ο Πρόεδρος έκανε την απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής στους εθελοντές , και αναμνηστικών στους μικρούς μας φίλους. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές για την συνεχή προσφορά τους, τους γονείς και όλα τα παιδιά. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr