background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι στο Στάδιο Θύελλα Αιγίου– Νίκη Προαστείου

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Με τον Άρη να «φλερτάρει» την 4η συνεχόμενη νίκη του, παίζοντας στο «Ντα Λουζ» με τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, ξεκινά το ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής, με …ακτινοβολία και στα υπόλοιπα γήπεδα.
-Μεγάλο ενδιαφέρον στο Δημοτικό Στάδιο, με το ντέρμπι των αήττητων Θύελλας Αιγίου και Νίκης Προαστείου. Δυο αντίπαλοι που έχουν τα προσόντα και τη φυσική κατάσταση να καλύπτουν τα μήκη και τα πλάτη στο μεγάλο αγωνιστικό χώρο του Αιγίου, που οι στόχοι τους είναι πέρα από την παραμονή και μόνο στην κατηγορία.
Για την Αιγιώτικη ομάδα αυτό θα είναι το 2ο εντός έδρας παιχνίδι, στο οποίο μετά το Δρέπανο, θα αναζητήσει με τις δυνάμεις της ακόμα μια νίκη. Επανέρχεται ο Σωτηρόπουλος, θα απουσιάσουν οι τραυματίες: Σπηλιωτόπουλος, Π. Μητρόπουλος, Γιάννης Παξιμάδης και ο στρατευμένος Λαλαής.
-Στο γήπεδο της Αγυιάς ο Κεραυνός θέλει τη διατήρηση του αήττητου, αλλά και τη νίκη απέναντι στο Ζαβλάνι / Αίας.
-Στο Ρίο ο ΑΠΣ Πάτραι είχε δυο αποτυχημένες προσπάθειες ως γηπεδούχος, έχει τώρα μια 3η ευκαιρία, αλλά και δύσκολο έργο κόντρα στον φιλοξενούμενο Δαβουρλή.
-Ο Αετός στην Αγυιά απειλεί να διατηρήσει στην τελευταία θέση τον ουραγό Ψαθόπυργο, που μετρά μέχρι τώρα μόνο ήττες. Μάλιστα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, ντεμπούτο θα κάνει ο νέος προπονητής του Ψαθόπυργου. Είναι ο Χρήστος Τσίκας, που αντικατέστησε τον Νίκο Λέση.
-Στην Αγυιά ο Φοίνικας / Ζήρια ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην επικίνδυνη ΑΕ Δρεπάνου, αλλά και διάρκεια σε μια καλή απόδοση, με το πάθημα στην Αγυιά από τον Παν./ Αχιλλέα να γίνει μάθημα.

ΕΠΟΜΕΝΗ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13/10 -16:00
Θύελλα Αιγ. – Νίκη Πρ.: Παπαδόπουλος
Δρέπανο – Φοίν/Ζήρια: Αθανασόπουλος
Αετός –Ψαθόπυργος: Ασπρουλόπουλος
Πάτραι – Δαβουρλής: Τρίγκας
Αρης – Πανιώνιος/Αχ.: Σαφαρίκας
Κυριακή 14/10 -16:00
Ζαβλάνι/Αίας – Κεραυνός: Καλύβας


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr