background img
banner
banner

Έκθεση φωτογραφιών αδέσποτων ζώων από σήμερα στο Παναγιωτοπουλέικο

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ- ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας, με δημιουργίες μαθητών της περιοχής, την οποία όλοι πρέπει να επισκεφθούν. Τόσο γιατί εκεί θα αναδειχθεί το ταλέντο στην φωτογραφία, παιδιών από το Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή, όσο και για την διάδοση φιλοζωικής συνείδησης αλλά και την στήριξη του Φιλοζωικού Συλλόγου. Η έκθεση των φωτογραφιών με τις οποίες τα παιδιά έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό του Φιλοζωικού Συλλόγου, θα φιλοξενηθεί στο Παναγιωτοπουλέικο αρχοντικό, από σήμερα Τετάρτη 10 ως την ερχόμενη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου.

Ώρες λειτουργίας, πρωινά 11.30-1.30 και απόγευμα Πέμπτης, Παρασκευής και Τρίτης 6.00-9.00. Παράλληλα, από τον ίδιο χώρο θα γίνεται και η διάθεση του καλαίσθητου Ημερολογίου 2019 του Συλλόγου, το οποίο αξίζει να κοσμεί κάθε χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός φωτογραφίας είχε θέμα «Αδέσποτες Στιγμές των Ζώων στην Πόλη» και για τους συμμετέχοντες διοργανώθηκε προ ημερών εκδήλωση με απονομές από τον σύλλογο, στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου «Απόλλων». Εκεί έγινε και η παρουσίαση του ημερολογίου, τις σελίδες του οποίου κοσμούν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τον διαγωνισμό!

Οι φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά ήταν 57, ενώ συνολικά συμμετείχαν 21 μαθητές. Κάποιες από τις φωτογραφίες έχουν πολύ καλή ισορροπία στα χρώματα. Ορισμένες άλλες είναι πιο απλές όμως έχουν πιάσει ένα βλέμμα μία κίνηση, μία συγκυρία και μέσω αυτής αναδύονται συναισθήματα. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η καλή σχέση των παιδιών με τα αδέσποτα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, κάτι που ήταν και το ζητούμενο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr