background img
banner
banner

Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Προσβάσιμος Τουρισμός»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Προσβάσιμος Τουρισμός», διοργανώνει, η εταιρεία συμβουλευτικής & ΙΤ, p-consulting.gr, αύριο Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην Πάτρα, στο χώρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου GROWMAT – Growing the Market in Accessible Tourism, Erasmus+ KA2 (Strategic Partnerships), εταίρος του οποίου στην Ελλάδα είναι η p-consulting.gr.

Το Έργο GROWMAT απευθύνεται στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, παρέχοντας τους δωρεάν εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την έννοια της προσβασιμότητας και πως μπορούν να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες στα πλαίσια του προσβάσιμου τουρισμού. Σκοπός της Ημερίδας είναι να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για τους στόχους του Έργου, αλλά και να ευαισθητοποιήσει σε ό,τι αφορά την έννοια της προσβασιμότητας στον τουρισμό και της σημασίας της, για τη διεύρυνση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, δίνοντας έμφαση στον προσβάσιμο τουρισμό και τη συγκεκριμένη κατηγορία τουριστών.

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό (Δανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία), οι οποίοι θα αναπτύξουν το θέμα του προσβάσιμου τουρισμού και θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές επιχειρήσεων.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr