background img
banner
banner

Ήρθαν τα …αποδυτήρια

Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το σωματείο του Αχιλλέα Καμαρών για την οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων, αρχίζει να παίρνει …σάρκα και οστά. Στη διοίκηση της ομάδας των Καμαρών, νοιάζονται για την πρόοδο του Αχιλλέα, χαίρονται για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, θέλουν παράλληλα να στεγάσουν και να εξοπλίσουν τους αθλητές με σύγχρονα μέσα, διευκολύνοντας μ’ αυτό τον τρόπο την ομαλή εξέλιξή τους προς την αναγνώριση.

Στο κυρίως γήπεδο έγιναν έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου και θα παραδοθεί προς χρήση μετά τις γιορτές. Σχεδόν έτοιμο είναι παράλληλα το βοηθητικό γήπεδο, το οποίο διαθέτει επίσης φυσικό χλοοτάπητα και αποτελεί ένα στολίδι στην περιοχή, για την εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Προχθές το πρωί του Σαββάτου η εταιρία ΑΕ Χρυσανθόπουλος εγκατέστησε με γερανό σε κοντέινερ τα νέα αποδυτήρια, με δωρεάν μεταφορά και πολλές ευχαριστίες από τη διοίκηση του Αχιλλέα Καμαρών, προς τον πρόεδρο του ΑΣ Κεραυνός Αγ. Βασιλείου. Παράλληλα ευχαριστίες δόθηκαν προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καμαρών και τον πρόεδρο George Alexo, ο οποίος παραχώρησε τις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων, κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Περλέγκα Παναγιώτη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr