background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Φιλικό το Σάββατο (15:00) στη Ναύπακτο με τον Αστέρα

Στο Στάδιο με απουσίες συνεχίστηκε η χθεσινή προπόνηση του Παναιγιάλειου. Στο σύνολό του αυτή τη στιγμή το ρόστερ μετρά 23 ποδοσφαιριστές, όμως τραυματισμοί όπως των Ρόρου, Μπίτρα, πρόσκαιρες απουσίες από μικροτραυματισμούς και ιώσεις, η άδεια που πήραν για Πορτογαλία Κούντικ και Φουρτάδο, έχει μειώσει το έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου.
Στη χθεσινή προπόνηση προστέθηκε και ο Κυριακόπουλος, ενώ στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να συμμετέχουν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές.

Φιλικό με Ναυπακτιακό

Φιλικό παιχνίδι «έκλεισε» στη Ναύπακτο με τον Αστέρα ο Χρήστος Καραπίτσος, θέλοντας να κάνει κάποιες πρώτες εκτιμήσεις του συνόλου και των ατόμων, διατηρώντας παράλληλα σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα την ομάδα.
Υπολογίζεται να έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ζυγίζοντας ικανότητες και αξίες.
Στη Δημοτικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί και η σημερινή τελευταία προπόνηση, πριν το φιλικό του Σαββάτου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ενίσχυση ψάχνουν και στον Φοίβο

Κατέχοντας την προτελευταία θέση του 6ου ομίλου η νεοφώτιστη ομάδα της Κρεμαστής, δεν αισθάνεται και τόσο καλά για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση 2-3 προσθήκες στο κέντρο και την επίθεση, για να αλλάξει δυναμική το σωματείο και να βρίσκει πιο εύκολα το γκολ.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr