background img
banner
banner

Ακολούθησε τραπέζι μετά την 3η σερί νίκη

Η απρόσμενη εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Ροίτικα αποτελεί… μακρινό παρελθόν για τον Αστέρα Τέμενης BC που έκτοτε μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Tελευταίο “θύμα” του ήταν ο Άγιος Δημήτριος, τον οποίο νίκησε εύκολα στο κλειστό του Αιγίου με 52-36 για την 4η αγωνιστική και παρέμεινε – έστω και με συγκάτοικους – στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά το ματς ακολούθησε τραπέζι της διοίκησης στους παίκτες, στο MEZZO MEZZO του προέδρου Γιώργου Χρηστίδη, παρουσία και του μεγάλου χορηγού Θεόδωρου Καρούτζου προέδρου της Affidea.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Αιγίου για τον ίδιο όμιλο γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 81-63 από το Σοπωτό και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές: Λαμπίρης-Κουλουμπαρίτσης.

Δεκάλεπτα: 12-8, 22-17 (ημ.), 38-28, 52-36.

Αστέρας Τέμενης BC: Σωτηρόπουλος, Γατζούνης, Ζεντέφης, Δαβίλας 2, Τρακαδάς, Γριλλής 7 (2), Γεωργόπουλος 12, Μπαλτζώης 1, Τσερεντζούλιας 1, Αϊβάζογλου 22 (3), Τεμπέλης 5 (1), Κωστόπουλος 2.

Αγ. Δημήτριος: Μενεγής 6, Παπαγεωργίου, Χουρδάκης 2, Παΐλας 12, Ξένος, Χρυσανθακόπουλος 1, Γραφιαδέλλης 6, Μαθιουδάκης 2, Μπλάτσας, Μπερδέσης, Ψαλτάκης 3 (1), Αντωνόπουλος 4 (1).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr