background img
banner
banner

Δυνατές υποψηφιότητες με τη Βάσω Ψυχράμη

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΣ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Με αέρα Θεσσαλονίκης, γύρισε στα πάτρια εδάφη, η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, η οποία είχε επαφές με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της συμπρωτεύουσας και ανταλλαγή απόψεων σε μείζονα αυτοδιοικητικά θέματα που απασχολούν τους δήμους.

Βρισκόταν καθ’ οδόν την Πέμπτη το βράδυ, όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην Ανδρέου Λόντου, ωστόσο δε σχολίασε το αποτέλεσμα των διεργασιών ανάμεσα σε Θεοδωρακόπουλο και Παναγόπουλο, αφού από την αρχή είχε επισημάνει ότι αυτές ξεκίνησαν και συνεχίστηκαν σε λάθος βάση. Φρόντισε όμως να πάρει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου να του ευχηθεί περαστικά στη μικρή περιπέτεια του.

Η Ψυχράμη από την στιγμή που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της για δήμαρχος, κατάφερε πολύ γρήγορα να συγκροτήσει ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό αυτοδιοικητικών και όχι μόνο στελεχών δίπλα της, που βλέπουν πως μια γυναίκα υποψήφια θα έκανε τη διαφορά σε αυτές τις εκλογές.

Η υποψήφια δήμαρχος, που την υποδέχονται με ενθουσιασμό στους χώρους που κινείται, ετοιμάζει πυρετωδώς το εκλογικό της κέντρο στο Αίγιο, ώστε να γίνει και το στρατηγείο του συνδυασμού της.

Εντωμεταξύ το μεσημέρι της Κυριακής, με ανακοινώσεις τους, τόσο ο δημοτικός σύμβουλος Αιγιάλειας Δημήτρης Μπούρδος, όσο και το μέλος της ΔΚ Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, συντάχθηκαν στο πλευρό της Βάσως Ψυχράμη, ανοίγοντας τον χορό των δηλώσεων υποστήριξης, που πρόκειται να ακολουθήσουν προς το πρόσωπο της υποψηφίας δημάρχου.

 

Μπούρδος: Η καλύτερη δυνατή επιλογή για το δήμο μας

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Ο νέος νόμος για την Αυτοδιοίκηση διαμορφώνει ένα νέο τοπίο. Η Αυτοδιοίκηση και το μέλλον τής ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα διαμορφώσει το πλαίσιο των αποφάσεων και των αλλαγών στις τοπικές κοινωνίες. Πρέπει, άνθρωποι ικανοί με νέες ιδέες και απόψεις, με διάθεση και συναινετικό πνεύμα για έργο εποικοδομητικό, με όραμα και με τόλμη, να εκπέμψουν την ελπίδα στους συμπολίτες μας για μία νέα πορεία.
Αυτή την αισιόδοξη προοπτική για τον δήμο μας, ενσαρκώνει η καταξιωμένη συνάδελφος της αυτοδιοίκησης και υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη. Συντάσσομαι μαζί της με τη βεβαιότητα ότι αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον δήμο μας.

Με τιμή,
Δημήτρης Μπούρδος
δημοτικός σύμβουλος δήμου Αιγιαλείας

Γκρέμου: Η Ψυχράμη έχει τα εχέγγυα

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια καθημερινής μου ενασχόλησης με τα κοινά τόσο της πόλεως του Αιγίου, στο Συμβούλιο του οποίου έχω εκλεγεί, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το νέο και δυναμικό Συνδυασμό της εξαίρετης φίλης, Υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας, Βάσως Ψυχράμη.
Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως στην Αιγιάλεια απαιτείται επανεκκίνηση, ενεργοποίηση και σύγκλιση καταξιωμένων και νέων δυνάμεων, ώστε με σύγχρονη κι αποτελεσματική πολιτική φιλοσοφία ν΄ ανοίξουμε περπατησιά και να πάμε τον χαρισματικό τόπο μας αρκετά βήματα εμπρός.
Η Βάσω Ψυχράμη έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, τη θέληση, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και πάνω απ΄ όλα την εργατικότητα που εγγυώνται μια επιτυχή δημοτική θητεία.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς κι εύχομαι σε όλες κι όλους τους συνυποψηφίους Υγεία, Δύναμη και Καλό Αγώνα.
Ο Θεός να μας έχει καλά μαζί με τις οικογένειές μας.

Παναγιώτα Γκρέμου – Γούσα


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr