background img
banner
banner

Ψυχράμη: Μαζί με τους νέους να αλλάξουμε τον τόπο μας

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Τις προάλλες, η υποψήφια δήμαρχος Αιγιαλείας, Βάσω Ψυχράμη, βρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση, όταν την πλησίασε μία νεαρή κοπέλα που ήταν συμμαθήτρια με την κόρη της, για να της συστηθεί. “Είναι υποψήφια δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές”, ενημέρωσαν οι ομοτράπεζοι της Βάσως, τη νέα κοπέλα, που ενθουσιάστηκε με την είδηση.
“Κάντε κάτι κ. Βάσω, γιατί δεν έχουμε μέλλον σε αυτή την πόλη, εσείς μπορείτε”, της είπε με την Ψυχράμη να απαντά: “Μπορούμε μαζί με τους νέους να αλλάξουμε τον τόπο μας.”
Σήμερα λοιπόν, δύο νέοι άνθρωποι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, Γιάννης Γιδάς, και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλιμιτίκων, Αργύρης Παπαχριστόπουλος, συντάσσονται στο πλευρό της και εξηγούν το λόγο.

Γιδάς: Η Ψυχράμη διαθέτει τις γνώσεις

Αγαπητές και αγαπητοί Αιγιαλείς,
η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον με βάση τον Κλεισθένη Ι πρέπει να λειτουργήσει με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή και με ανθρώπους που έχουν ως στόχο την πρόοδο και τη δημιουργία.
Η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη απέδειξε με την μέχρι τώρα συμμετοχή της στα δημοτικά πράγματα πως διαθέτει τις γνώσεις, την υπομονή, την επιμονή, την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα και το ήθος που σίγουρα χρειάζεται ο δήμος μας. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευθώ, έτσι ώστε στην προσπάθεια που κάνουμε από κοινού η Αιγιάλεια να προοδεύσει και να κερδίσει ό,τι της αξίζει.

Με τιμή
Γιάννης Γιδάς
Αναπληρωτής πρόεδρος
δημοτικής ενότητας Αιγίου

Παπαχριστόπουλος: Αλλάζουμε σελίδα με Ψυχράμη

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Οι ερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019 θα πραγματοποιηθούν με τον νέο νόμο της απλής αναλογικής και έχουν μια σημαντική διαφορά από τις προηγούμενες. Δίνεται η δυνατότητα σε νέους, άξιους ανθρώπους, με ηγετικές ικανότητες να διεκδικήσουν ισότιμα να εργαστούν για το δήμο μας.
Η Αιγιάλεια δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια. Πρέπει να κερδίσει το χαμένο χρόνο δημιουργώντας ανάπτυξη.
Είναι επιτακτική πλέον ανάγκη ν΄ αλλάξουμε σελίδα και ν΄ ακολουθήσουμε μια νέα ελπιδοφόρο πορεία.
Η προοδευτική αυτή πορεία ενσαρκώνεται στο πρόσωπο της υποψήφιας δημάρχου κ. Βασιλικής Ψυχράμη.
Εκτίμησα την έντονη παρουσία της στα κοινά τα τελευταία εννέα χρόνια, την εργατικότητά της, το ήθος της , το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξε , το πλούσιο έργο που επιτέλεσε στις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε μέχρι σήμερα.
Το έργο αυτό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του δήμου μας.
Η υποψήφια δήμαρχος κ. Βασιλική Ψυχράμη διαθέτει την ικανότητα, τις γνώσεις την εμπειρία και κυρίως το αίσθημα δικαίου, κάτι που ευρέως αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας.
Η καταξίωσή της στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί τα κοινά ,αλλά και η άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα, με οδήγησαν στην απόφασή μου να συμπορευτώ μαζί της στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Συμπαρατάσσομαι στον αγώνα της για ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο μας, για την Αιγιάλεια που ονειρευόμαστε ! »

Με τιμή
Αργύρης Παπαχριστόπουλος
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βαλιμητίκων


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr