background img
banner
banner

Ενημερώθηκε από “πρώτο χέρι”

ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και των συνεργασιών που ενδιαφέρουν τον υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, επισκέφθηκε τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου κα Παναγούλα Μαμμή, ενώ παραβρέθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Υγείας που διοργάνωσε το Παράρτημα Αιγίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος.

Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ο κ. Καλογερόπουλος ενημερώθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε επίπεδο Αιγιάλειας.

To ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στον τομέα της Προσχολικής Αγωγής καθώς επίσης και της Ειδικής Αγωγής με ιδιαίτερη αναφορά στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αιγίου, το οποίο απευθύνεται σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αιγίου και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αιγίου.

Επίσης έγινε αναφορά στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κλειτορίας – Ακράτας και τονίστηκε η σημαντικότητα της ύπαρξης του και η μεγάλη συνεισφορά του στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης για την προστασία του περιβάλλοντος.
Τέλος αφού υπήρξε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην περιοχή της Αιγιάλειας, ο Περιφερειακός Διευθυντής διαβεβαίωσε τον κ. Καλογερόπουλο για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα θέματα εκπαίδευσης και αρμοδιότητάς του.

Τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αιγίου κα Παναγούλα Μαμμή, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτριος Καλογερόπουλος.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα κονδύλια που εξασφαλίστηκαν για τη βελτίωση των υποδομών, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού και πλήρους κάλυψης των οργανικών θέσεων.

Τονίστηκε επίσης ότι ο Δήμος και το Νοσοκομείο πρέπει πάντα να είναι σε απόλυτη συμπόρευση και σε κοινή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που είναι η βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στους συνδημότες.

Την πρώτη μέρα των εργασιών του 1ου Φεστιβάλ Υγείας που διοργάνωσε το παράρτημα Αιγίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, με πρωτοβουλία του Συλλόγου των φοιτητών και των δύο τμημάτων, παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Ο κ. Καλογερόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό, προτρέποντας τους σπουδαστές σε ανάλογες δράσεις εξωστρέφειας, συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό για την υψηλού επιπέδου μόρφωση που παρέχεται και για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της Πρόληψης ως την καλύτερη θεραπεία σε όλους τους τομείς της ζωής.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, προκειμένου να εξασφαλίζονται συνθήκες υποστηρικτικότητας των φοιτητών και μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξής του.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr