background img
banner
banner

«Μπούκαραν» στη ΔΕΗ και πήραν 3.000 ευρώ… | ΦΩΤΟ

Κλοπή με το… καλημέρα σήμερα το πρωί στο κατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) στο Αίγιο. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν με… αυτοκίνητο, σπάζοντας την τζαμαρία μπροστά, για να καταλήξουν εύκολα στο εσωτερικό της υπηρεσίας και να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι δράστες, όπως φαίνεται και από τις κάμερες που κατέγραψαν το συμβάν, φορούσαν κουκούλες και λειτούργησαν αστραπιαία. Αποβιβάστηκαν σε χρόνο… μηδέν, κατευθύνθηκαν στα ταμεία σπάζοντας το κιγκλίδωμα, σήκωσαν το χρηματοκιβώτιο, και αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 3.000 ευρώ, ενώ μεγαλύτερο είναι το κόστος από τις ζημιές που προξένησε η είσοδος του αυτοκινήτου, που υπολογίζονται σε τουλάχιστον 10.000 ευρώ.

Η κλοπή θυμίζει πάρα πολύ αντίστοιχη που είχε συμβεί πέρυσι το καλοκαίρι σε κοσμηματοπωλείο του Αιγίου, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για την ίδια σπείρα που έχει… ρημάξει τελευταία, υπηρεσίες και επιχειρήσεις. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των θρασύτατων δραστών εστιάζοντας στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr